Aulum

Fest i Terminalen 2024 - for juniorklubber

Fredag aften d. 5. april afholder vi Fest i Terminalen for alle juniorklubber. En aften, hvor vi inviterer alle juniorklubbørn fra hele kommunen og fylder Terminalen med aktiviteter. Her vil være musik, mulighed for at give den gas på ramperne og udfordre hinanden i klatring, samt alle mulige andre aktiviteter. Det bliver for fedt!! Eventet er gratis og kun for betalende medlemmer i juniorklubben.
Undervisningssted: Terminalen
Dato: 05-04-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Juniorklub 23/24 - FORÅR

Går du i 4. til 6. klasse, og vil du gerne være med i juniorklubben? Så tilmeld dig lige her! Husk det er barnets cpr nr., der skal bruges ved tilmelding. Og skriv en forælders telefonnummer og mail ved barnets informationer. Forårssæsonen løber fra og med uge 8 til og med uge 23 (plus en ekstra åbningsaften. Mere info om dette følger.) Derudover afholdes der 'Fest i Terminalen' d. 5. april kl. 18-21, som er gratis at deltage i, som medlem af juniorklubben.
Undervisningssted: Krudthuset - Aulum SFO
Dato: 20-02-2024
Pris: 300 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum - Keramik - januar 2024

Er du kreativ og har lyst til at forme dine egne ting i keramik? På dette hold får du mulighed for at omsætte dine idéer til virkelighed. Du kan designe dine egne personlige kopper, skåle eller noget helt unikt. Vi vil udforske forskellige teknikker, farver og glasurer og brænde dine kreationer i ovnen. På dette hold har du stor indflydelse på, hvad du skaber, så kom og vær med når Signe lukker op for "keramikværkstedet" på Aulum-Hodsager skole (billedkunstlokalet).
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Mødested: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 17-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kaos OL - Aulum Juniorklub

Det er blevet tid til Aulum kaos OL! Fredag d. 19. januar vil I få mulighed for at dyste mod de andre i juniorklubben i alle mulige forskellige discipliner og ende med at få afgjort, hvem der vinder KAOS-OL. Medbring drikkedunk og tøj du kan bevæge dig i, og kom og få en fest med din juniorklub. Vi mødes kl. 15.30 og aftenen slutter kl. 20.30.
Undervisningssted: Krudthuset - Aulum SFO
Dato: 19-01-2024
Tilmeldingsfrist: 18-01-2024
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og FCM Samfund - Talentet i Fokus, Forår 24

FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 29-02-2024
Tilmeldingsfrist: 23-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum - Kun for piger på 7. årgang 23/24

Kun for piger er primært for dig, der går på Aulum-Hodsager skole og for dig, som gerne vil mødes med andre piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave. Vigtigst er det, at vi styrker vores sammenhold og har sjove oplevelser med hinanden.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Mødested: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 30-08-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Ungdomsklub 23/24

Livet er bare lidt federe i klubben! Den lokale ungdomsklub er for dig, der gerne vil mødes og hygge med vennerne. Du har indflydelse på hvad der sker i klubben. Vi har tillid til og forventning om din deltagelse i fællesskabet på tværs af alder, klassetrin og køn. I klubben er der plads til alle, og du vil møde dygtige og engagerede medarbejdere. Ungdomsklubben er for alle unge fra 7. årgang og op til 18 år.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 06-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Juniorklub 23/24 - Efterår

Går du i 4. til 6. klasse, og vil du gerne være med i juniorklubben? Så tilmeld dig lige her! Husk det er barnets cpr nr., der skal bruges ved tilmelding. Efterårssæsonen løber fra og med uge 36 til og med uge 49 + Uge 2 og 3. Derudover afholdes et efterårsevent i klubben. Mere info om dette følger.
Undervisningssted: Krudthuset - Aulum SFO
Dato: 05-09-2023
Pris: 300 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.