Be you

UngHerning og FCM Samfund - Talent i Fokus, efterår 23

FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 26-09-2023
Tilmeldingsfrist: 15-09-2023
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Krop og Balance 23/24

Et fællesskab for unger der har et stort fokus på at kontrollere egen krop gennem kost, kalorietælling, vægt og træning. På holdet befinder du dig i et trygt rum, hvor du får mulighed for at arbejde med dit eget selvværd og selvtillid i sociale sammenhænge. Du vil få nye venskaber og mulighed for at snakke om de ting som kan være svære. Vi mødes hos UngHerning en gang om ugen hvor vi både snakker om forskellige temaer der knytter sig til kroppen, og laver hyggelige aktiviteter sammen.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 07-11-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og Huset No7 - Cosplay - Efterår 23

Hvis du er vild med cosplay og vil du gerne finde andre unge, som er lige så vilde med at lægge krop til fiktive karakterer, så er cosplay-holdet lige for dig! Cosplay er en blanding mellem kostume og play. Det handler i bund og grund om at klæde sig ud som en karakter og have det sjovt. På cosplay-holdet arbejder vi selvfølgelig med at lave kostumer, men vi fokuserer i lige så høj grad på alt det andet som cosplay også er. Nemlig sammenhold og forskellige kreative måder at udfolde sin karakter på.
Undervisningssted: Huset No. 7
Mødested: Huset No. 7
Dato: 15-09-2023
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Be You - 23/24

Kom tættere på dig Du har den vildeste superkraft inden i dig, der helt automatisk vil arbejde for dig, hvis du øver dig på at sætte fokus på det, du gerne vil have mere af i år 2024.
Dato: 17-12-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Astrologi - Efterår 23

Har du en astrolog gemt i maven? Vil du lære at tyde dit eget og andres horoskop? Du vil lære en masse om dig selv gennem dit horoskop fx. hvilke egenskaber du besidder, hvordan andre opfatter dig, eller hvem du passer sammen med. Vi gennemgår i fællesskab horoskopets 'huse', 'planeter', 'ascendanten' og meget mere. Der vil være temaer, som handler om kærlighed, karriere, familie osv.
Dato: 24-09-2023
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Byg din Business Efterår 23

Går du og drømmer om at lave din egen virksomhed? Har du et produkt, du gerne vil sælge, eller en service du kan tilbyde? Er du bare lidt lun på tanken om at være din egen chef en gang i fremtiden? Uanset ambitionsniveau kan du med “Byg din Business” få en smag på iværksætteri, hvor du får tips og inspiration samt en masse erfaring med værktøjer der kan hjælpe dig i gang med din virksomhed.
Dato: 19-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE Skriveholdet - Efterår/Vinter 23/24

Er du vild med at dykke ned i ord og udtrykke dig gennem skrift? Ønsker du et stærkt fællesskab som deler samme interesse med dig? På skriveholdet kommer man som man er, vi finder din skrivestil og bakker op om den! Vi skal udfordre vores følelsesliv, så vores ord føles ægte på skrift. Vi kommer derfor også til at tale en masse sammen, så vi får skabt et trygt rum hvor det bliver let at udtrykke sig. Fat din blyant og blok, så går vi skrive amok!
Dato: 26-09-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Drømmen om at blive designer - Efterår 23

Går du med en drøm i maven om blive designer? Synes du mode og tøj er sindssygt spændende? Kan du lide at være kreativ og vil lære noget om hvordan, man laver en designproces? Så er det her holdet for dig! Vi kommer til at kigge på, hvad det kræves at blive designer. Vi skal arbejde med processer og tale om mode og trends. Slutproduktet er ikke nødvendigvis det vigtigste på holdet. Men du kan lære en masse om design.
Dato: 18-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og Team teatret - Drama - Efterår 23

UngHernings dramahold samarbejder med Teams Teaterskole og bliver til Team Tweens. På Team Tweens arbejder vi med improvisation, kropsbevidsthed, nærvær, kreativ udvikling og gruppedynamik. Vi arbejder med sanser, følelser og krop og går på opdagelse i teaterkunstens univers med forskellige scenekunstneriske tilgange. Vi har lige fokus på individuel udvikling og holdudvikling og skaber teater ud fra vores fælles og individuelle oplevelsesunivers med både grin og alvor.
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 23-08-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Girls only 23/24

Er et særligt ungdomsskolehold for udvalgte piger fra 7. – 10. klasse, med kognitive udfordringer, der har brug for et specialpædagogisk fritidstilbud. Undervisningen på holdet har en særlig opmærksomhed på skabelse af et sociale fællesskab samt understøttelse af pigernes evner til at indgå i relationer. Kontakt Karina Hald på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 30440355, hvis du/dit barn/din elev ønsker en plads.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 17-08-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Unge Eksistenser 23/24

Interesser du dig for kønsidentitet og seksualitet? Unge Eksistenser er et frirum med plads til alle uanset hvordan man identificere sig selv. Gennem oplæg, kreative workshops og ture, lærer vi om seksualitet og køn, historiske queers og queerhistorie. Gruppen er åben for alle. Det kan være, at du allerede tilhører LGBT+ miljøet eller ikke helt ved hvor du står. Måske er du nysgerrig på at lære mere, måske ønsker du at møde andre LGBT+ unge. I Unge Eksistenser kan du få netværk og et trykt fællesskab.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 05-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.