Foto, elektronik og FLL 

Herning Foto

Foto er for dig der har lyst til at lære nyt om tilblivelsen af billeder. Alle kan deltage, uanset om du er øvet eller uøvet indenfor fotofaget. Du vil blive en del af et hold, hvor foto er i fokus. Men det er også et hold, hvor fællesskabet og samspillet er vigtige elementer - og hvor man lærer af hinanden. På holdet afholdes ekskursioner, tema-aftener og eleverne fremlægger deres produkter for hinanden. Underviseren, Martin, er erfaren fotomand, som gerne give videre af sin stor viden.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Dato: 21-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg First Lego League 20-21

Mit navn er Lena, og jeg er 36 år. Til daglig arbejder jeg på Lindbjergskolen. Jeg bor sammen med min mand, Martin og mine 3 drenge på 1, 8 og 10 år. Jeg har deltaget med grupper i FFL konkurrencen i alt 6 gange. Senest med et hold i ungdomsskolen, der løb med flere priser og en flot 2. plads. Jeg er lærer i både dansk, matematik, billedkunst og musik, så har jeres gruppe brug for vejledning, kan jeg hjælpe både kreativt og skriftligt. Derudover har jeg en efteruddannelse i Entreprenørskab.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 15-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup Motorlære 2020

Mekanik og motorteknik er for dig, som elsker at rode med cykler, knallerter m.m. Der er mulighed for småreparationer på et nyere køretøj, men du kan også gå i gang med et gammelt vrag. Vi har næsten alt i udstyr. Gennem tiden er der kørt/båret mange vrag ind - for så efter måneder at have forladt stedet, som "nye" køretøjer. UngHerning har ikke en ulykkesforsikring, det er derfor deltagerne på holdet, der selv er ansvarlige for at være forsikrede.
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 07-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Motorlære

Mekanik og motorteknik er for dig, som elsker at rode med cykler, knallerter m.m. Der er mulighed for småreparationer på et nyere køretøj, men du kan også gå i gang med et gammelt vrag. Vi har næsten alt i udstyr. Gennem tiderne er der kørt/båret mange vrag ind - for så efter måneder at have forladt stedet, som "nye" køretøjer. På holdet er der plads til både nybegyndere og øvede. UngHerning har ikke en ulykkesforsikring, det er derfor deltagerne på holdet selv der er ansvarlige for at være forsikrede.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 20-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.