Velkommen i UngHernings Ferie- og weekendaktiviteter

I løbet af året udbyder UngHerning en række ferie- og weekendaktiviteter. Disse aktiviteter dækker over ture, camps, projekter, events mv. Fælles for aktiviteterne er, at deltagerne kommer fra hele kommunen til samme aktivitet. Fællesaktiviteter er typisk placeret i forbindelse med weekender eller skoleferier. UngHerning søger altid at tilpasse tilbuddet til de unges ønsker og behov, og derfor varierer tilbuddet fra sæson til sæson.

I menuen længere nede på siden kan du finde de fællesaktiviteter, som UngHerning aktuelt udbyder. På den enkelte aktivitet kan du finde relevante oplysninger som placering, tidspunkt, startdato, beskrivelse mv.

Hvem kan deltage i ferie- og weekendaktiviterne?

UngHernings fællesaktiviteter er for alle unge bosiddende i Herning Kommune i alderen 7. klasse til 18 år.

På fællesaktiviteterne kan der forekomme egenbetaling til eks. forplejning på ekskursioner, transport eller andet. Betaling sker ved tilmelding.

Tilmeld fællesaktiviteter herunder

UngHerning heltidsholdet

Lanparty hold for elever i UngHernings heltidsafdeling
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 08-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Fisketur Horn/silde tur

Vi tager ud for at fiske efter sild, men man kan måske være så heldig, at der kommer en hornfisk på krogen. Vi mødes på Aulum-Hodsager skole kl. 10:00 og forventer at være hjemme igen kl.17:00 Medbring -Fornuftig tøj efter vejret. -En fiskestang. -Sildeforfang og bly. -En stor madpakke og drikkevarer.
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 24-04-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Lan party

Lan party er for dig, der vil være sammen med vennerne. Det er for dig og vennerne, der deler interessen for gode spil. Vi vil lave turneringer, vi vil gå i hallen, vi vil game og ellers vil vi bare have en kanon fredag aften til lørdag morgen, sammen på skolen. Vi mødes på skolen kl. 17.00 fredag til lørdag kl.9.00. Husk, at medbringe mad til fredag aften!
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 26-02-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Bio marathon

Er du klar til en aften på skolen sammen med vennerne? Vi skal sammen se en masse gode film, vi skal have konkurrencer og har du og vennerne nogle gode ideer ... så sig til, for kun fantasien sætter grænsen. Vi ses til hyggelige timer i hinandens selskab. Medbring evt. - Madras - Dyne - Hovedpude - Slik/sodavand/frugt/popcorn eller hvad du har lyst til.
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 22-01-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning Eventmaker Team

Vil du være med til at lave events for UngHerning? Er du fuld af sjove, skæve og skøre ideer? Kan du jonglere med dine ideer og sætte handling bag? Kan du lide at tage ansvar, planlægge og organisere? Er du ansvarsbevidst? Er du en god rollemodel for andre unge? Så er du helt sikkert en kandidat til UngHernings eventmakerteam. Kom med bag kulisserne i UngHerning - hvor du sammen med Tine Vanggaard og Rasmus Kofod skal skabe en masse nyt og anderledes. Holdet mødes efter aftale.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 18-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.