Velkommen i UngHernings fritidsundervisning

I løbet af året udbyder UngHerning over 100 forskellige undervisningsforløb fordelt på en lang række fag / fagområder. UngHerning søger altid at tilpasse tilbuddet til de unges ønsker og behov, og derfor varierer tilbuddet fra sæson til sæson. Alle undervisningsforløb afsluttes med et diplom eller et bevis, der dokumenterer deltagerens indsats.

I menuen til venstre kan du finde UngHernings undervisningstilbud fordelt på kategorier. Længere nede på siden kan du finde de steder, UngHerning udbyder undervisning. Begge steder kan du finde de undervisningstilbud UngHerning udbyder indenfor den valgte kategori eller den valgte location. På det enkelte hold kan du finde relevante oplysninger som placering, tidspunkt, startdato mv.

Hvem kan deltage i fritidsundervisningen?

UngHernings fritidsundervisning er for alle unge bosiddende i Herning Kommune i alderen 7. klasse til 18 år. Undervisningen er som udgangspunkt gratis, dog kan der forekomme egenbetaling til eks. forplejning på ekskursioner eller hvis du ønsker at lave større projekter, end der er indeholdt i forløbet.

Når du er tilmeldt et af vores undervisningstilbud, giver det adgang til alle UngHernings ungdomsklubber.

Se mulighederne for fritidsundervisning i dit område

Se mulighederne efter kategori