Velkommen i UngHernings ungdomsklubber

Fra starten af september til udgangen af april, har alle ungdomsklubber åbent på faste ugentlige aftener, hvor der tilbydes en række faste aktiviteter samt aktiviteter planlagt i samarbejde med de unge. Derudover tilbydes en række aktiviteter, arrangementer, camps, ture mv. i weekender og ferier. UngHerning søger altid at tilpasse tilbuddet til de unges ønsker og behov, og derfor varierer tilbuddet fra sæson til sæson.

Du finder ungdomsklubbernes placering og åbningstider herunder. Her finder du også aktivitetsplaner samt andre relevante oplysninger.

Hvem kan komme i ungdomsklubberne?

UngHernings ungdomsklubber er for alle unge bosiddende i Herning Kommune i alderen 7. klasse til 18 år. Alle UngHernings ungdomsklubber, er lukkede klubber, dvs. for at komme i ungdomsklubben, skal du som ung gå på et hold, eller være deltager på et af UngHernings øvrige tilbud. Når du er tilmeldt et af vores tilbud, har du adgang til alle UngHernings ungdomsklubber.

Tilmeld ungdomsklub herunder

Haderup Ungdomsklub

Haderup ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. vi har åben hver mandag aften og sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben åbningstid: mandage kl. 19-21.30, skoleferier undtaget
Undervisningssted: Haderup Skole
Dato: 02-09-2019
Mere info / Tilmeld

Sunds Ungdomsklub

Undervisningssted: Sunds Skole
Dato: 11-09-2019
Mere info / Tilmeld

Snejbjerg Ungdomsklub

Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Dato: 03-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lundgård Ungdomsklub

Lundgård Ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. Vi har åben hver mandag og torsdag aften. Sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad der kan lade sig gøre sammen. Vi ses i klubben Åbningstid: Kl. 19-21.30, skoleferier undtaget
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Dato: 06-01-2020
Mere info / Tilmeld

Vestervang Ungdomsklub

Undervisningssted: Vestervangskolen
Dato: 02-09-2019
Mere info / Tilmeld

Holtbjerg Ungdomsklub

Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herningsholmskolen Holtbjerg
Dato: 09-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg Ungdomsklub

Undervisningssted: Gjellerupskolen
Dato: 09-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lind Ungdomsklub

Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 09-09-2019
Mere info / Tilmeld

Kibæk Ungdomsklub

Undervisningssted: Kibæk Skole
Dato: 02-09-2019
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Ungdomsklub

Undervisningssted: Sdr Felding Centralskole
Mødested: Sdr Felding Centralskole
Dato: 03-09-2019
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.