Velkommen i UngHernings ungdomsklubber

Du finder ungdomsklubbernes placering og åbningstider herunder. Her finder du også aktivitetsplaner samt andre relevante oplysninger.

Hvem kan komme i ungdomsklubberne?

UngHernings ungdomsklubber er for alle unge bosiddende i Herning Kommune i alderen 7. klasse til 18 år. Alle UngHernings ungdomsklubber, er lukkede klubber, dvs. for at komme i ungdomsklubben, skal du som ung gå på et hold, eller være deltager på et af UngHernings øvrige tilbud. Når du er tilmeldt et af vores tilbud, har du adgang til alle UngHernings ungdomsklubber.

Tilmeld ungdomsklub herunder

Sunds - 6 timers i klubben med Bocart

6-timer i klubben Program vi starter med at tage ud og køre Bocart, her er vi i ca. 2 timer. Herefter tager vi tilbage i klubber, hvor vi tilbeder og spiser frokost, sammen med dem, der har været i DGI-huset. Efter frokost hygger vi i klubben og går evt. i hallen. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med dig.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 15-04-2023
Tilmeldingsfrist: 13-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - 6 timers i klubben med DGI

6-timer i klubben Program vi starter med at tage i Dgi , her er vi i ca. 2 timer. Herefter tager vi tilbage i klubber, hvor vi tilbeder og spiser frokost, sammen med dem, der har været ude og køre Bocart. Efter frokost hygger vi i klubben og går evt. i hallen. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med dig.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 15-04-2023
Tilmeldingsfrist: 13-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lundgård Ungdomsklub 22/23

Lundgård ungdomsklub er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Vi glæder os til at se DIG i klubben. Åbningstid: Mandag og torsdag kl. 19.00.- 21.30. Klubben holder lukket i skoleferier
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Dato: 12-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vestervang Ungdomsklub 22/23

Vestervang ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. vi har åben hver ons-torsdag aften og sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben åbningstid: Onsdag og torsdag, skoleferier undtaget
Undervisningssted: Vestervangskolen
Dato: 31-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kibæk Ungdomsklub 22/23

Kibæk ungdomsklub er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Vi glæder os til at se DIG i klubben. Åbningstid: Tirsdage og torsdage kl. 19.00.- 21.30. Ved spørgsmål kontakt : Allan Theill Pedersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 01-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Snejbjerg Ungdomsklub 22/23

Snejbjerg ungdomsklub er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Vi glæder os til at se DIG i klubben.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 31-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Ungdomsklub 22/23

Sdr. Felding ungdomsklub er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Vi glæder os til at se DIG i klubben. Klubben er åben tirsdage og onsdage kl. 19-21.30.
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 30-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Ungdomssklub 22/23

Velkommen til sæson 22-23, vi glæder os til at møde dig. Du kan komme i ungdomsklubben hver Tirsdag og Torsdag fra kl. 18:30-21.00. Vildbjerg ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. Vi ses i klubben. Sted: Kildebakkeskolen
Undervisningssted: Kildebakkeskolen
Mødested: Kildebakkeskolen
Dato: 06-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup Ungdomsklub 22/23

Haderup ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. Vi har åbent hver torsdag aften og sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben Åbningstid: Torsdage kl. 18.30-21.00, skoleferier undtaget.
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 31-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Ungdomsklub 22/23

Aulum ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben. Åbningstid: Onsdag kl. 16.30-19.30 og Torsdag fra 19:00-21:30, skoleferier undtaget.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 31-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Ungdomsklub 22-23

Vi glæder os til at møde dig og dine venner i Lindbjerg Ungdomsklub. Klubben er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år. Sammen med jer, er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Åbningstid: Mandag og torsdag kl. 19.00.- 21.30. Klubben holder lukket i skoleferier. Vi glæder os til at se DIG i klubben.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Dato: 01-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lind - Ungdomsklub 22-23

Vi glæder os til at møde dig og dine venner i RUSK. Klubben er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år. Sammen med jer, er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Åbningstid: Mandag, tirsdag og torsdag kl. 19.00.- 21.30. Klubben holder lukket i skoleferier. Vi glæder os til at se DIG i klubben.
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 29-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Holtbjerg - Ungdomsklub

Velkommen til sæson 22/23 Vi glæder os til at møde dig og dine venner i ungdomsklubben på Holtbjerg. Klubben er åben hver mandag, onsdag og torsdag fra kl. 18.00.- 21.00. Holtbjerg ungdomsklub er for alle fra 7.klasse - 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Vi er altid klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. VI SES
Undervisningssted: Herningsholmskolen Holtbjerg
Mødested: Herningsholmskolen Holtbjerg
Dato: 10-01-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Ungdomsklub

Velkommen til sæson 21-22. Vi glæder os til at møde dig og dine venner i Sunds ungdomsklub. Klubben er åben hver onsdag og torsdag fra kl. 19.00.- 21.30. Sunds ungdomsklub er for alle fra 7.klasse - 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Vi er altid klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. VI SES
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 31-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.