Velkommen i UngHernings ungdomsklubber

Fra starten af september til udgangen af april, har alle ungdomsklubber åbent på faste ugentlige aftener, hvor der tilbydes en række faste aktiviteter samt aktiviteter planlagt i samarbejde med de unge. Derudover tilbydes en række aktiviteter, arrangementer, camps, ture mv. i weekender og ferier. UngHerning søger altid at tilpasse tilbuddet til de unges ønsker og behov, og derfor varierer tilbuddet fra sæson til sæson.

Du finder ungdomsklubbernes placering og åbningstider herunder. Her finder du også aktivitetsplaner samt andre relevante oplysninger.

Hvem kan komme i ungdomsklubberne?

UngHernings ungdomsklubber er for alle unge bosiddende i Herning Kommune i alderen 7. klasse til 18 år. Alle UngHernings ungdomsklubber, er lukkede klubber, dvs. for at komme i ungdomsklubben, skal du som ung gå på et hold, eller være deltager på et af UngHernings øvrige tilbud. Når du er tilmeldt et af vores tilbud, har du adgang til alle UngHernings ungdomsklubber.

Tilmeld ungdomsklub herunder

Aulum Ungdomsklub 20-21

Aulum ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. vi har åben hver mandag aften og sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben åbningstid: Onsdag kl. 16.30-19, skoleferier undtaget
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 12-08-2020
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds ungdomsklub 20-21

Sunds ungdomsklub er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Vi har åben hver onsdag og torsdag aften. Sammen med jer vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Vi glæder os til at se DIG i klubben. Åbningstid: Onsdag og torsdag kl. 19.00.- 21.30. Klubben holder lukket i skoleferier.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 02-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Holtbjerg Ungdomsklub 20-21

Holtbjerg ungdomsklub er for alle unge fra 7. klasse - til og med 18 år, der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi, hvad vi sammen finder på. Vi glæder os til at se DIG i klubben. Åbningstid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 18.30.- 21.30. Klubben holder lukket i skoleferier
Undervisningssted: Herningsholmskolen Holtbjerg
Mødested: Herningsholmskolen Holtbjerg
Dato: 31-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup Ungdomsklub 20-21

Haderup ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. vi har åben hver mandag aften og sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben åbningstid: mandage kl. 19-21.30, skoleferier undtaget
Undervisningssted: Haderup Skole
Dato: 31-08-2020
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Ungdomssklub 2020

Velkommen til sæson 20-21, vi glæder os til at møde dig. I år er vi flyttet til Kildebakke skolen, her kan du møde os hver mandag og onsdag fra kl. 19-21.30. Vildbjerg ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. vi har åben hver mandag og onsdag aften og sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. vi ses i klubben
Undervisningssted: Kildebakkeskolen
Mødested: Kildebakkeskolen
Dato: 31-08-2020
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.