Games and Technologies

ONLINE - Valheim - Et vikingesamfund - vinter/forår 23

“Sammen” bygger vi et vikingesamfund med inspiration i historien og explorer derfra. Hvis der er stemning for det, og geografien tillader os det, tager vi også fysisk ud til en vikingelejr og henter inspiration. Et par dage inden undervisningen starter vil du modtage en sms og mail, som beskriver hvordan du får adgang til den online-undervisning.”
Dato: 12-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Create din egen rollespilsfigur vinter/forår 24

Hvordan skaber man sin egen rollespilsfigur, og hvordan gør man den visuel? Det kommer du til at lære meget mere om på dette hold, hvor Thomas og Paul guider dig igennem rollespillets magiske univers med fantastiske figurer - kun din fantasi sætter grænsen for, hvor vildt det bliver! Holdet er et kombineret skrive og tegneværksted, hvor Thomas guider dig til beskrivelsen af din figur, og Paul viser dig, hvordan den kan visualiseres!
Dato: 25-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Bliv klogere på AI en opdagelsesrejse vinter/forår 24

Er du nysgerrig på kunstig intelligens? Vi går på eventyr i AI-verdenen - skal du med? AI Opdagelsesrejse er holdet, hvor vi dykker ned i fremtidens teknologi og bliver kloge på kunstig intelligens, hvordan man bruger det og hvilke begrænsninger der er. Vi vil blandt andet udforske forskellige AI-værktøjer, prøve dem, forstå hvordan de virker og tale om den konstante udvikling og de mange muligheder
Dato: 26-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Rollespil Forår 24

Er du frisk på eventyr i fantasiens verden? Så kom og vær med på rollespilsholdet, hvor din kreativitet og fantasi bliver sat på prøve! Vi spiller forskellige rollespil, du har indflydelse på hvilke, og du kan selv afprøve at være GameMaster.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 27-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Alternative spil i weekenden - vinter/forår 24

Hvis du er interesseret i brætspil eller rollespil er vores hold Alternative spil hverdag og Alternative spil Weekend måske noget for dig? Holdet er til dig, der er interesseret i at spille spil, der er lidt mere avancerede end Matador og Ludo. Holdet er for dig, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor alle deler samme interesse og hvor du skal samarbejde, modarbejde og manipulere dine medspillere Alle der har interesse for at spille spil kan være med.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 20-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Alternative spil i hverdagen - vinter/forår 24

Hvis du er interesseret i brætspil eller rollespil er vores hold Alternative spil hverdag og Alternative spil Weekend måske noget for dig? Holdet er til dig, der er interesseret i at spille spil, der er lidt mere avancerede end Matador og Ludo. Holdet er for dig, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor alle deler samme interesse og hvor du skal samarbejde, modarbejde og manipulere dine medspillere. Alle der har interesse for at spille spil kan være med.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 31-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - LAN - sæson 23/24

Når man melder sig til dette hold, er man klar på at game i 15 timer. Man må spille de spil, man har lyst til. Der bliver lavet tournaments i alle de spil, I ønsker. Det er også okay at se på andre, der spiller eller se film på storskærm - eller bare hygge med vennerne. Man skal selv medbringe spiludstyr, strøm, netkabel, snacks, drikkevarer og mad. Man må gå i byen og købe mad frem til kl. 20.00. efter aftale med underviserne, Du må IKKE medbring eller købe tobaksprodukter, alkohol eller energidrikke.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 29-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.