Historie – Samfund - Kultur

Gensynsholdet

På Gensyn med Jannick
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 09-01-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Natholdet for piger

Natholdet foregår selvfølgelig om natten. Mens alle andre sover og roen sænker sig, har vi et program med fuld fart på! Vi har booket to busser, så vi kan komme vidt omkring, og vi skal opleve en masse forskellige ting og steder, som normalt er lukket ned for natten, men åbner dørene specielt for os. Hver gang har vi et nyt program klar, så I aldrig helt ved hvad, der venter jer. Nattesøvn får I ikke meget af, men derimod masser af sjove oplevelser!
Undervisningssted: Sunds-Ilskov Skole
Dato: 24-02-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vestervang Team VV-special 22/23

Team VV-special er primært for eleverne i specialklasseafdelingen på Vestervangskolen. Holdet mødes ca. en gang hver måned. Det foregår i weekeenden. Hver gang holdet mødes, laver vi noget forskelligt. Vi laver både endagsture og overnatningsarrangementer. Holdet arbejder med både oplevelser, naturen samt sociale elementer.
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 23-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Verdensmålsklubben

På dette hold skal vi arbejde med Verdensmål på en spændende, anderledes og kreativ måde. FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling er verdens fælles arbejdsplan for at udrydde fattigdom, bekæmpe ulighed og stoppe klimaforandringerne inden 2030. Sammen skal vi på dette hold lave en fælles indsats inden for verdensmålene. Selv den lille indsats, kan gøre den store forskel.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 05-10-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Historiske begivenheder

Synes du historiebegivenheder og den verden vi lever i, er spændende, er dette hold lige noget for dig. Vi ser en tidligere biograffilm i hyggelige omgivelser hver gang. Vi starter med at tale sammen om den historiske tid filmen handler om, og slutter altid af med at tale om handlingens betydning for perioden og konsekvenserne for vores tid. Man skal IKKE være ”historie-nørd” for at være med. Der er tid til læring og ikke mindst hygge.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 02-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

SUNDS - Unique

Har du lyst til at udfordre dig selv med at lave mad i køkkenet eller på bål? Nyder du samværet med andre unge i faste og klare rammer? Er du klar på at tage på tur rundt i Jylland alt sammen i fællesskab med andre unge og 2 lærere, der brænder for social samvær, spændende læringsrige ture, afprøvning af grænser og samværet med dig. Så er dette specielle hold noget for dig.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 30-08-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.