Velkommen i UngHernings fritidsafdeling

UngHernings fritidsafdeling er et ungdomsunivers med mere end 100 forskellige fritidstilbud til unge fra Herning Kommunes 7. klasser og op til 18 år. UngHerning har mere end 80 fritidshold, der tilbyder alt fra anderledes sport til boglige og kreative fag.

Der tilbydes camp til Djursland og Ørreferie, weekendture til blandt andet Vigsø og Jesperhus, sheltertur og meget andet.

Der tilbydes jagttegn, førstehjælp og kørekort til knallert og traktor.

Unghernings fritidsafdeling er til for at gøre din fritid sjovere - Og vi synes, det er sjovest, når du er med!
Så uanset om du er til hold, camps, ture eller skal have et kørekort, så har UngHerning noget for dig.


Se udvalget i dit lokale område

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.