Holtbjerg

Gamebox d. 21. april 2024 - for juniorklubber

Kom med UngHerning til Gamebox søndag d. 21. april kl. 12-15 til halv pris. Normalpris: 90 kr. UngHerning-pris: 45 kr. Du vil opleve en masse fed gaming, dyste mod dine venner i sjove games og aktiviteter, møde kendte youtubere og streamere, se alt det nye gaming udstyr og måske være heldig, når Elgiganten deler gaver ud på den store scene kl. 13.37-14.00 Du skal afleveres og hentes derude og der vil være klubmedarbejdere tilstede fra start til slut.
Dato: 21-04-2024
Tilmeldingsfrist: 14-04-2024
Pris: 45 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

GameboxMakers 2024 🎮

Så er det nu at du kan blive en del af en kæmpe GAMERFEST 🎉 UngHerning har en super fed stand til GAMEBOXFESTIVAL i MCH, og du skal da være med til at bygge standen op ⛏⚙🕹🎮 og være UngHernings repræsentant på standen hele weekenden ⭐😀 mens der er GAMEBOXFESTIVAL. Meld dig til her - det bliver fedt 🎉💥
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 02-04-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Fest i Terminalen 2024 - for juniorklubber

Fredag aften d. 5. april afholder vi Fest i Terminalen for alle juniorklubber. En aften, hvor vi inviterer alle juniorklubbørn fra hele kommunen og fylder Terminalen med aktiviteter. Her vil være musik, mulighed for at give den gas på ramperne og udfordre hinanden i klatring, samt alle mulige andre aktiviteter. Det bliver for fedt!! Eventet er gratis og kun for betalende medlemmer i juniorklubben. Tilmeldte efter d. 2/4 fra klubber, der skal med bus, kan ikke være sikker på en plads i bussen.
Undervisningssted: Terminalen
Dato: 05-04-2024
Tilmeldingsfrist: 03-04-2024
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og FCM Samfund - Talentet i Fokus, Forår 24

FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 29-02-2024
Tilmeldingsfrist: 23-02-2024
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.