Velkommen i UngHernings klubber

 

Ungdomsskoleklubbernes tilbud er for alle kommunens unge i alderen fra 7. årgang til 18 år.
Ungdomsskoleklubberne tilbyder en lang række aktiviteter fordelt over hele året. Fra midten af september til udgangen af april, har alle klubber åbent på faste ugentlige aftener, hvor der tilbydes en række faste aktiviteter samt aktiviteter planlagt efter de unges ønsker. Derudover tilbydes en lang række arrangementer, projekter, events, camps, ture mv. i weekender og ferier. UngHerning søger altid at tilpasse tilbuddet til de unges ønsker og behov, og derfor varierer tilbuddet fra sæson til sæson.
Den mobile klub i UngHerning består af en campingvogn, indrettet til formålet og pakket med aktivitetsgrej og forebyggelsesmaterialer. Den mobile klub turnerer sommeren igennem rundt i kommunen, med særlig fokus på områder, hvor behovet er størst.
Du finder ungdomsklubbernes placering og åbningstider i menuen til venstre.

Hvem kan komme i klubben?

UngHernings ungdomsklubber er for alle unge bosiddende i Herning Kommune i alderen 7. klasse til 18 år. Alle UngHernings ungdomsklubber, er lukkede klubber, dvs. for at komme i ungdomsklubben, skal du som ung gå på et hold, eller være deltager på et af UngHernings øvrige tilbud. Når du er tilmeldt et af vores tilbud, kan du frit komme i alle UngHernings 9 forskellige ungdomsklubber.

Indflydelse og lokale klubråd

Vi vil super gerne høre unges mening, og have jer med til at planlægge aktiviteter. Alle er derfor meget velkommen til at tilmelde sig klubrådet, hvor I kan være med til at bestemme, hvad der skal ske i jeres klub. Vi mødes løbende og planlægger fx aktiviteter sammen med jer. Kontakt dine klubmedarbejdere eller UngHernings kontaktlærer på skolen.

Weekend aktiviteter

UngHernings ungdomsklubber har flere gange om året weekendaktiviteter, hvor du har mulighed for at være sammen med vennerne. Det kan fx være 12 timer i klubben, hvor der arrangeres en masse aktiviteter i og udenfor klubben fra fredag aften til lørdag morgen. 
Alle events er selvfølgelig både røg og alkoholfri.

Faste aktiviteter

I UngHernings klubber, er der altid mange aktiviteter, blandt andet pool, bordtennis, bordfodbold mv. Vi er altid klar på en omgang brætspil, eller en dyst på vores PlayStation. Vi har i vores lille cafe, bla. et udvalg af vand, snacks og gratis frugt. Vi kan også altid se en god film eller en fed dokumentar på tvét.

Klubprogram

Ud over de faste aktiviteter, planlægges der en masse aktiviteter i klubprogrammet. Hvad der sker hver aften, finder du på klubbens Facebook-gruppe. Vi laver også ture ud af huset i klubtiden, det kan fx være at besøge en anden klub, men oftest vil klubben være åben for de der ikke vil med. Har du spørgsmål til ture ud af huset kan du altid kontakte UngHerning, eller den lokale klubkoordinator