Knallertkørekort

KUN FOR ELEVER MED BOPÆL I HERNING KOMMUNE

OBS! Når du er tilmeldt et knallerthold er der mødepligt. Du må forsømme EN gang, dog ikke den første! Forsømmer du mere end én gang, bliver du meldt af holdet og skal tilmelde dig - og betale gebyr for - et nyt hold.

Ifølge loven, skal man nu have et godkendt knallertrelateret førstehjælpskursus for at kunne tage knallertkørekort, færdselsrelateret første hjælp er derfor indeholdt i knallertkurserne

Bemærk: Knallertkurserne i UngHerning er kun for elever med bopæl i Herning Kommune.

Selvom du går på efterskole i Herning kommune, har du stadig bopæl i din hjemkommune, derfor SKAL du tage dit knallertkørekort i denne kommune.

Ny knallertlov.

Folketinget har d. 9. juni 2016 udgivet en ny lovgivning for knallertkørekort.
Læs mere om den nye knallertlov

Udbudte hold

Ingen kurser


Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.