Kreativ, håndværk & design

Aulum Glaskunst

I glas- og kreaværkstedet har du mulighed for noget nyt. For nu bruger vi også beton og sten, der sammen med glas giver dig en unik mulighed for at skabe dit helt eget design. Vi arbejder også med skæreteknik, tegneteknik og farver, og vi dekorerer med pulver, drysfarver, tråd, kobber, lak og kul. Der er stadigvæk mulighed for at skabe flotte fade, skåle, figurer, ophæng m.m. i glassets finurlige verden. Kom og vær med til spændende kreative aftener, hvor skaberglæde og hygge står øverst på listen.
Undervisningssted: Glas kunst Aulum
Dato: 17-09-2019
Tilmeldingsfrist: 06-09-2019
Mere info / Tilmeld

Aulum konfirmationskrea-værksted

Konformationskrea er holdet, hvor du har mulighed for at lave nogle af de ting til din konfirmation, som mor og far ikke behøver vide så meget om. Det kan være sangskjuleren, bordpynt, hjælp til at skrive sang eller tale. Måske du mangler et smykke til selve konfirmationsdagen? Så fikser vi også det. Faktisk er det næsten kun dig og fantasien, der sætter grænserne for dette hold. Vi håber, du er klar til at kreere fine ting sammen med os. OBS: Kun for 7. klasser!
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 07-03-2020
Mere info / Tilmeld

Aulum Smykke/julegave værksted

Når Julie åbner smykkeværkstedet, er hun klar til nogle hyggelige timer sammen med dig. Du kan kan lave en masse forskellige smykker, armbånd, øreringe, halskæder... Kom og vær med til nogle spændende timer i smykkeværkstedet. Det er også mulighed for at lave julegaver. VI SES!
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 16-11-2019
Mere info / Tilmeld

Herningsholmskolen Kunst for unge med særlige behov

Maleri, tegning, grafik og sjove eksperimenter er noget af det du kommer til at prøve på Billedskole-holdet i billedkunst. Du behøver ikke at have malet og tegnet før. Det lærer du her. Tag tøj på, der kan tåle en malerklat og medbring en lille snack til pausen. Jeg hedder Else Egsgaard. Jeg er billedkunstlærer og leder af Herning Billedskole og bruger al min tid på Billedskolen. Helle Heesgaard - lærer på Herningsholmskolen følger dig op på Billedskolen, når skoledagen på Herningsholm slutter.
Undervisningssted: Herning Billedskole
Dato: 09-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

Sunds Designværkstedet

I designværkstedet får du lov til at designe fx en stol eller en reol. Efter du har tegnet skitser og lavet arbejdstegninger bliver der købt materialer ind til udarbejdelsen. Der vil være mulighed for at mødes i workshops i enkelte weekender, hvor der kan arbejdes igennem. Hvis du vil bruge dine hænder og elsker duften af træ, er dette holdet for dig! Underviseren er Kasper Schlenzig som til dagligt underviser på Sunds Skole, men som også er udlært tømrer.
Undervisningssted: Sunds Skole
Dato: 10-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.