Kreativ, håndværk & design

Konfirmationsforberedelser ung med ledsager - bordkort mm.

Huset No. 7 og UngHerning slår dørene op til en lørdag, hvor mor/datter kan få inspiration og vejledning til at lave personlig og flot pynt til konfirmationsdagen. I kan lave bordkort, bordpynt, billedcollager og meget mere. Vi sørger for materialer. Det vil foregå i cafeen i Huset No.7, hvor der vil være mulighed for at købe kage, kaffe, te og sodavand til arbejdet.
Undervisningssted: Huset No. 7
Mødested: Huset No. 7
Dato: 08-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Konfirmationsforberedelser ung med ledsager - smykker

Huset No. 7 og UngHerning slår dørene op til en lørdag, hvor mor og datter kan få inspiration og vejledning til at lave personlige smykker til konfirmationsdagen eller lave konfirmationsgaver til veninderne. I kan lave fine øreringe, halskæder og armbånd. Vi sørger for et fint udvalg af perler og andre materialer. Det vil foregå i cafeen i Huset No. 7, hvor der vil være mulighed for at købe kage, kaffe, te og sodavand til arbejdet.
Undervisningssted: Huset No. 7
Mødested: Huset No. 7
Dato: 01-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kreahold for 10. klasse forår

Har du lyst til et sjovt, hyggeligt og kreativt indspark i din hverdag? Så skal du med på Ung Hernings krea-hold for 10. klasse! Her skal vi lave fine, personlige kreating, som du kan forære til dig selv eller en du holder af. Holdets kaptajn er Vicky, som huserer i nogle af Ung Hernings Ungdomsklubber og altid står klar med vejledning og gode idéer til krea og billedkunst, når lejligheden byder sig. Hun har mange års erfaring og masser af idéer, men er også åben for dine input.
Undervisningssted: 10. klasse på Herningsholm
Mødested: 10. klasse på Herningsholm
Dato: 30-01-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Strikkeholdet - forår

Strikker du eller vil du gerne lære at strikke? Så er denne strikkecafé lige noget for dig. Dette hold er for alle garn- og strikkeinteresserede. Her er der plads til strikkere lige fra nybegynder til meget øvede, da ingen kreative ideer er for små eller for store. Vi vil mødes om at skulle strikke de fineste retro skuldertasker. Jeg glæder mig til at se dig til strikkehygge.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 15-01-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Cosplay - forår

Cosplay er sammensat af ordene ’costume’ og ’roleplay’, altså klassisk rollespil ved, at man udklæder sig som en eksisterende fiktiv karakter, som kan komme fra alle slags medier. - Det kan være film, serier, tegneserier el ler endda videospil. Har du lyst til at afprøve cosplay. Vil du gerne have AnneMette og Lisbeth’ hjælp til, hvordan du skal sy dit kostume, og vil du gerne møde andre, som du kan dele din interesse med, så skal du helt klart melde dig til Cosplay.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-02-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Farmers Nights - forår

Gemmer du på en farmer-nørd? Eller er du bare vild med dyr, natur og maskiner? Så er Farmers Nights lige noget for dig! Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sarah Nissen på 22 21 79 15.
Undervisningssted: Agroskolen
Mødested: Agroskolen
Dato: 18-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Keramik - forår

Jeg elsker keramik! Elsker du også at ”lege med ler”, så er det her holdet for dig. Måske elsker du alle de smukke keramikting, som er på mode lige nu, og sådanne ting, kan du faktisk selv lave. Ler kan bearbejdes på mange måder, det kan rulles, formes, drejes … du vil prøve kræfter med det hele undtagen at dreje. På dette hold er der plads til alle, der har lyst til at lave deres egne ting i ler - uanset om du er nybegynder eller allerede har øvet dig.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 25-01-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Lego Masters

Så er det frem med klodserne, nu skal vi være mester byggere! Er du vild med udfordringer gennem Lego? Eller er du bare pjattet efter at skabe den gode fortælling med Lego? Eller er du bare bidt af Legobølgen, der skyller ind over os alle?
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 27-10-2022
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.