Kun For Drenge / Piger

Vestervang Kun for Drenge, 7. årgang

Kun for drenge er et hold, der i år tilbydes til drenge på 7. årgang - primært fra Vestervangskolen. På dette hold er der lagt op til ungdomsadfærd og hygge med mulighed for input fra drengene. På dette hold handler det om nærvær, fællesskab og gode stunder, hvor vi med hinanden holder nogle aftenener, hvor mulighederne er mange. Holdet underviser er Lau, som er lærer på Vestervangskolen.
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 14-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lind Kun for piger 7. klasse eftermiddag

Kun for piger i 7. klasse er en mulighed for at mødes med dine nye klassekammerater i rammer, der er mindre formelle end dem i skolen. I skal lave aktiviteter sammen med jeres underviser. Vi håber disse aktiviteter kan være med til at yderligere styrke fællesskabet for 7. klassepigerne på Lind Skole. Vi mødes 6 tirsdage i ulige uger
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 08-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Snejbjerg - Kun for piger, 7. årgang

Dette hold er for dig, som godt kan lide at være kreativ samt være en del af et forpligtende fællesskab. Vi vil prøve kræfter med forskellige kreative projekter. Vi får mulighed for sjove tema-aftener m.m. Jeres ideer kommer i fokus. Du behøver ikke være speciel kreativ, da vi hjælper hinanden på holdet. Fællesskab og ikke mindst tøsehygge vil også være i centrum på holdet.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 23-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lundgård Kun for piger 9. kl. 20-21

"Kun for piger" er for dig, der går på 9.årgang på Lundgårdskolen og for dig, som gerne vil mødes med årgangens øvrige piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave. Vigtigst er det, at vi styrker årgangens sammenhold og har sjove oplevelser med hinanden. Jeg glæder mig til at være sammen med jer. Lenette L. Bruun-Jeppesen 37 år og lærer på Lundgårdskolen
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Dato: 01-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lundgård Kun for piger 8. kl. 20-21

"Kun for piger" er for dig, der går på 8.årgang på Lundgårdskolen og for dig, som gerne vil mødes med årgangens øvrige piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave. Vigtigst er det, at vi styrker årgangens sammenhold og har sjove oplevelser med hinanden. Jeg hedder Nanna og lærestuderende på Silkeborg Seminarium Jeg glæder mig til at være sammen med jer.
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Dato: 12-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lundgård Kun for drenge 8. kl. 20-21

Kun for drenge er et hold, der i år tilbydes til drenge på 8. årgang - primært fra Lundgårdskolen. På dette hold er der lagt op til ungdomsadfærd og hygge med mulighed for input fra drengene. På dette hold handler det om nærvær, fællesskab og gode stunder, hvor vi med hinanden holder nogle aftenener, hvor mulighederne er mange. Holdet underviser er Kasper, som er pædagogmedhjælper på Stjernen.
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Dato: 12-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Kun for drenge 8. kl. 20-21

Kun for drenge er et hold, der i år tilbydes til drenge på 8. årgang - primært fra Brændgårdskolen. På dette hold er der lagt op til ungdomsadfærd og hygge med mulighed for input fra drengene. På dette hold handler det om nærvær, fællesskab og gode stunder, hvor vi med hinanden holder nogle aftenener, hvor mulighederne er mange. Holdet underviser er Jakob, som er vikar på Brændgårdskolen.
Undervisningssted: Brændgårdskolen
Dato: 25-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lind Kun for piger 7. klasse

Kun for piger i 7. klasse er en mulighed for at mødes med dine nye klassekammerater i rammer, der er mindre formelle end dem i skolen. I skal lave aktiviteter sammen med jeres underviser. Vi håber disse aktiviteter kan være med til at yderligere styrke fællesskabet for 7. klassepigerne på Lind Skole
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 02-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg Kun for piger 7. klasse

"Kun for piger" er for dig, der går på Lindbjergskolen og for dig, som gerne vil mødes med årgangens øvrige piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. Vi kan fx have makeupaften, gå i teatret, arrangere spilaften eller lave vores egen udgave af "Den store Bagedyst", - vi kan også lave smykker, dyrke yoga, lave billedkunst - eller… I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Dato: 29-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg KFP

Hvis du godt kan lide at udfordre dig selv og være med til at skabe et fællesskab, der rykker, så er dette holdet for dig. På holdet vil du blandt andet blive udfordret på dine personlige grænser, holdninger og værdier. Ved opstart vil vi sammen planlægge, hvad der fremadrettet skal ske på holdet. Det er altså jer deltagere på holdet, der sammen planlægger og udfører aktiviteterne. Husk, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave.
Undervisningssted: Kildebakkeskolen
Dato: 29-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kun for piger 8. årg. Herningsholm

For dig, der gerne vil være med i et fællesskab, hvor vi både har det sjovt, og hvor vi hygger os, men hvor der også er trygt at tale om bekymringer, og det der kan være svært. Vi skal lave fællesskabende aktiviteter, men det kan også være aktiviteter, hvor du lærer noget nyt eller hvor du udfordrer dig selv. Jeg har forslag til aktiviteter, men hvilke aktiviteter vi som hold vælger at lave, har du selv indflydelse på.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 07-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sørvad Kun For Piger

Kun for piger er et hold, der er tilegnet piger fra 7.-9.klasse. Holdet finder sted i centerrummet på Vinding skole fra 19.00-21.00. Her er pigerne selv med til at bestemme dagsordenen om end den står på film, spil, kreativitet mm. På holdet er hygge og fællesskab i fokus. Lyder dette som noget for dig, skal du blot tilmelde dig og tag gerne en veninde under armen. Jeg glæder mig til at se jer! Og husk det er KUN for piger.
Undervisningssted: Sørvad-Ørnhøj Skole
Mødested: Sørvad-Ørnhøj Skole
Dato: 25-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kun for piger 9.årg Sunds

Titlen afslører allerede, at dette hold kun er for piger, og ikke “bare” piger - men for piger, som elsker at hygge sig, slappe af, lave sjov og ballade, være skøre, være glade, grine, smile og selv være med til at sætte dagsordenen. Eksempler på aktiviteter: Spilaften, lave mad, se film, lave smykker og redesigne tøj, gåture, quiz, konkurrencer, kåringer, præsentationer, lære tegnsprog, ture ud af huset, overnatning og meget mere. Som sagt, så er du selv med til at komme med forslag og lægge et program.
Undervisningssted: Sunds-Ilskov Skole
Mødested: Sunds-Ilskov Skole
Dato: 15-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.