Kun For Drenge / Piger

Haderup KFP

Holdet er for dig der gerne vil udfordre dig selv personligt sammen med andre i et fedt fællesskab. Vi vil udfordre vores personlige grænser, udfordre vores holdninger, værdier og udholdenhed. Ved opstart planlægger vi sammen, hvad der skal ske på holdet. Det er vigtig, at du er klar på nye ting, for kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan finde på. I er med til at planlægge og udføre aktiviteterne på holdet.
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 04-09-2019
Mere info / Tilmeld

Herningsholmskolen Kun for piger 7. klasse

andet. Det er langt hen ad vejen sammen med jer, vi sætter programmet. Første gang vi mødes, taler vi om, hvad de 10 gange i løbet af efteråret kan indeholde. Første gang er mandag d. 9. september kl.19 i Uglereden på Centergangen. Vi håber, I er mange, der har lyst. Vi glæder os meget til at se jer.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Dato: 09-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

Lind Kun for piger 8. klasse

Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 09-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg Kun for piger 7. klasse

"Kun for piger" er for dig, der går på Lindbjergskolen og for dig, som gerne vil mødes med årgangens øvrige piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. Vi kan fx have makeupaften, gå i teatret, arrangere spilaften eller lave vores egen udgave af "Den store Bagedyst", - vi kan også lave smykker, dyrke yoga, lave billedkunst - eller… I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave. Hilsen Lea
Undervisningssted: Gjellerupskolen
Mødested: Gjellerupskolen
Dato: 12-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg Kun for piger 8. klasse

"Kun for piger" er for dig, der går på Lindbjergskolen og for dig, som gerne vil mødes med årgangens øvrige piger til socialt samvær og nye oplevelser. Aktiviteterne vil være forskelligartede og mulighederne er mange. Vi kan fx have makeupaften, gå i teatret, arrangere spilaften eller lave vores egen udgave af "Den store Bagedyst", - vi kan også lave smykker, dyrke yoga, lave billedkunst - eller… I har selv indflydelse på hvilke aktiviteter, vi skal lave. Hilsen Henriette
Undervisningssted: Gjellerupskolen
Mødested: Gjellerupskolen
Dato: 11-09-2019
Mere info / Tilmeld

Sunds Kun for piger

Kun for piger er et hold, der i år tilbydes til Sunds-Ilskov Skoles 8. klassepiger. På dette hold er der lagt op til ren hygge og tøseadfærd med mulighed for input fra pigerne selv. På dette hold handler det om nærvær, fællesskab og gode stunder, hvor vi med hinanden holder nogle aftenener, hvor mulighederne er mange. Sandra Nielsen er udskolingslærer på Sunds-Ilskov Skole, og vil i år stå for holdet her. Hun er 24 år og har de sidste par år arbejdet i ungdomsskoleregi i anden kommune.
Undervisningssted: Sunds Skole
Dato: 10-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg KFP

Hvis du godt kan lide at udfordre dig selv og være med til at skabe et fællesskab der rykker, så er dette holdet for dig. På holdet vil du bl.a. blive udfordret i dine personlige grænser, holdninger og værdier. Ved opstart vil vi sammen planlægge, hvad der fremadrettet skal ske på holdet. Det er altså jer deltagere på holdet, der sammen planlægger og udfører aktiviteterne. Husk, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 03-09-2019
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.