Livsstil

Life Skills

Life skills – UngHernings kedeligste hold :) Drømmer du om at deltage i ”Luksusfælden” ? Eller er det fedt at stå i RKI ? Hvad med 12 quicklån der skal betales på et halv år? Vil du gerne prøve de ting skal du ikke melde dig til UngHernings Life Skils kursus om e boks, Nem id, privat økonomi og andre ”kedelige” voksen ting. Vi håber at kunne være med til at gøre alle de ”kedelige”, men meget nødvendige ”voksenting” mere overskuelige og en smule mere spændende.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Dato: 28-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Bonzai og Japan

Mit navn er Simon. Jeg ELSKER Japan! Jeg har været i Japan 9 gange - fra det sydlige Okinawa til det nordlige Tokyo. Bonzai har været en stor del af mit liv, lige siden jeg mødte min japanske kone på højskole for 10 år siden. Jeg har 70 bonsaitræer, som jeg selv har designet og stadig forbedrer år for år. Da jeg var teenager, havde jeg krudt i røven. Igennem bonsaikunsten har jeg lært tålmodighed, samt at sætte pris på detaljer og de små glæder i livet. Den glæde vil jeg gerne give videre til dig.
Undervisningssted: Gl. Skolevej
Mødested: Gl. Skolevej
Dato: 21-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning Eventmaker Team 2020-21

Vil du være med til at lave events for UngHerning? Er du fuld af sjove, skæve og skøre ideer? Kan du jonglere med dine ideer og sætte handling bag? Kan du lide at tage ansvar, planlægge og organisere? Er du ansvarsbevidst? Er du en god rollemodel for andre unge? Så er du helt sikkert en kandidat til UngHernings eventmakerteam. Kom med bag kulisserne i UngHerning - hvor du sammen med Tine Vanggaard og Rasmus Kofod skal skabe en masse nyt og anderledes. Holdet mødes efter aftale.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 18-08-2020
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UH Babysitterkursus

Jeg er pædagog med speciale indenfor min store passion: de små børns udvikling og trivsel. Min uddannelse og mange års erfaring indenfor pædagogisk arbejde med børn har givet mig viden og kompetencer, som jeg gerne vil udfolde, udvikle og dele med andre. Til dagligt studerer jeg pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet, for jeg er helt ærligt lidt af en pædagogik-nørd.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 17-09-2020
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.