Livsstil

UngHerning Macramé

Macramé er knytning af snore i en bestemt rækkefølge eller mønster. Det kan blive til alt fra vægdekorationer til planteophæng. Knytning af snore kan også bruges i mindre skala til at lave smykker og nøgleringe. Det er både sjovt og udfordrende at knytte, og man lærer mange forskellige knuder eller knob, som man også kan bruge i andre sammenhænge som for eksempel til spejder eller sejlads. Vi har tid til at fordybe os og måske finde på nye mønstre og ideer, det er kun fantasien der sætter grænser.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 02-02-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Japansk begynder hold 1

Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!
Dato: 29-01-2022
Tilmeldingsfrist: 12-01-2022
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Styrk dig selv mentalt

Fysisk sundhed er vigtig, men ved du også, at mental sundhed er mindst lige så vigtig? Som teenager er livet ikke altid let. I dette fællesskab sætter vi fokus på, hvordan du kan hjælpe og støtte dig selv til at skabe et teenageliv med mental styrke og ro, samt livsglæde og selvværd. Du vil bl.a. lære, hvordan du kan skrue ned for overtænkning og bekymringer og mere op for mod og troen på dig selv. På dette hold vil du give dig selv et mentalt boost, som skaber en positiv forandring i dit teenageliv
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 17-03-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Upcycling og Genbrugsguld

Giv gamle møbler et nyt liv. Garagesalg, loppemarkeder og genbrugsbutikker … Det er nemt nok at gøre gode møbelfund lokalt. Birthe som er holdets underviser, har tonsvis af fifs og gode ideer hun gerne deler ud af, når hun underviser på Upcycling og Genbrugsguld. Holdet er i høj grad ”HANDS ON!” hvor du kan give dit møbel et personligt touch. Meld dig til nu.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 03-02-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning Eventmaker Team

Vil du være med til at lave events for UngHerning? Er du fuld af sjove, skæve og skøre ideer? Kan du jonglere med dine ideer og sætte handling bag? Kan du lide at tage ansvar, planlægge og organisere? Er du ansvarsbevidst? Er du en god rollemodel for andre unge? Så er du helt sikkert en kandidat til UngHernings eventmakerteam. Kom med bag kulisserne i UngHerning - hvor du sammen med Tine Vanggaard og Rasmus Kofod skal skabe en masse nyt og anderledes. Holdet mødes efter aftale.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 14-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Arnborg - The Cosy Crew

Bor du i Arnborg, går i 7-9 klasse og mangler en masse fede oplevelser i din hverdag. Så er The Cozy Crew lige noget for dig. Tanja og Kasper som hver tirsdag har aftenklubben i Arnborg invitere nu alle unge i Arnborg fra ovenstående klassetrin til et fedt nyt hold. Vi har base i SFO’en i Arnborg, men har busser til rådighed og vi skal med garanti ud af huset. Så har du lyst til blandt andet bowling, biograftur, Go-kart, Lasermagic og en shoppetur. Så har I lyst til at holde en fest? Så MELD JER TIL :-)
Undervisningssted: Arnborg skole
Mødested: Arnborg skole
Dato: 30-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Kun for piger

Går du i 7. 8. eller 9. klasse på Lindbjerg skole. Og har du lyst til at lave en masse fede aktiviteter med dine veninder. Er du klar på at udfordre dig selv og udvide horisonten, så tag din veninde under armen og kom med til Kun for piger.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 06-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning Smykkeværkstedet

Måske har du set dem i modebutikkerne, de fine armbånd som enten er vævede eller trukket elastiksnor? Måske du synes, de er vældig dyre og har tænkt, at hvis man bare viste hvordan og havde materialerne, så kunne man da lave dem selv. Smykkevæve, wire, fine perler i smukke farver er indkøbt, og det ligger alsammen og venter på flittige hænder og kreative ideer. Så skynd dig at tilmelde dig holdet, for der er kun 8 pladser.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 15-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.