Mad - Gastronomi

Young Beats

Young Beats er holdet for dig, der elsker musik! Du skal ikke kun elske at lytte til musikken, men også brænde for at spille den! Du må gerne kunne spille et instrument eller kunne synge - men vi kan lære dig alt det du skal vide om at spille musik. Vi spiller alle genrer og du får indflydelse på indholdet. Vi er Mie og Didde. Vi er lærere på Lindbjergskolen, hvor vi begge underviser i musik. Mie kan spille på alle instrumenter i verden (ish) og husker dem også udenad. Didde spiller på klaver og synger
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Dato: 05-12-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunes Madhold

Er du glad for mad? Er du glad for at lave mad? Sammen med dine kammerater og en underviser vil I skulle sætte retter sammen og herefter lave dem. Slutteligt skal I selvfølgelig også have lov at spise resultatet. Vi holder åbent i ulige uger.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 24-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Konditor

Jeg hedder Annemette og er 47 år. Til dagligt arbejder på Præstelundskolen i Brande. I min fritid nyder jeg at læse en god bog, dyrke sport og være kreativ. Jeg har i mange år været kreativ med nål og tråd, men jeg er indenfor de seneste år blevet bidt af at bage og dekorere kager. Jeg kan godt lide at se, at min familie og venner bliver glade og overraskede over at få serveret en lækker kage, som smager godt og ser lækker ud – det er en kæmpe tilfredsstillelse at opleve at min passion kan glæde andre.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 26-09-2020
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.