Mad - Gastronomi

Herningsholmskolen Konditor

Er I klar til kagekunst? Vi skal lave kager, småkager, boller og lege med chokolade. Vi skal lave pynt til kager, som er professionelle værdige. Det er næsten kun fantasien,der sætter grænser for, hvad vi kan finde på. Vi skal igennem en masse teknikker lige fra gærdej til at få moussen til at sætte sig. Så fat forklædet, paletkniven og det gode humør og kom med os til en drømmeverden af kager og søde sager. Vi slutter holdet af med en konkurrencedag med Sunds skole om det store Konditortrofæ.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Dato: 23-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

Lind Madhold

Er du glad for mad? Er du glad for at lave mad? Sammen med dine kammerater og William fra Lind skole vil I skulle sætte retter sammen og herefter lave dem. Slutteligt skal I selvfølgelig også have lov at spise resultatet. Vi mødes fra 16-18 på dagene: Tirsdag 10. Sept Torsdag 03 Okt. Tirsdag 08 Okt. Torsdag 24. Okt Torsdag 07. Nov
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 10-09-2019
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Mesterkok

Vil du være med til at lave mad sammen med Vennerne, så er dette lige holdet for dig! Vær obs på at undervisningen foregår på Bjergvej, og ikke Sdr. Felding skole. vi glæder os til at se dig. du får en masse fede tips til hvordan du laver det lækreste mad. Du er med til at bestemme hvad for noget mad vi laver på holdet.
Dato: 23-09-2019
Mere info / Tilmeld

Snejbjerg Konditor

Konditorholdet er for dig, der vil lære at bage og lave fine kager. Holdet laver alt fra flødekager og småkager til overtrukne kager. Der laves også årstidsinspirerede kager. Du kan være med på holdet - også selvom du ingen erfaring har. Konditorholdet er både håndværk og fællesskab - så tag en ven med. I vil stifte bekendtskab med forskellige bageteknikker, smags sammensætning. I vil også få til opgave at kreere kager, hvor i skal benytte jer af flere forskellige bageteknikker.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 02-11-2019
Mere info / Tilmeld

Sunds konditor

Elsker du at bage (og spise) lækre kager, og vil du gerne imponere venner og familie med lidt mere end en tør chokoladekage? Så kom med på bagekursus. Vi skal lære forskellige bageteknikker, så du bliver i stand til at bage mange forskellige slags kager. Jeg elsker selv at bage og udfordre mig selv og glæder mig til at lære fra mig.
Undervisningssted: Sunds Skole
Dato: 11-09-2019
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.