Mad - Gastronomi

Aulum - Den store bagedyst 2023

Vil du lære forskellige bageteknikker at kende? Vil du bage kager ligesom de gør i juniorbagedysten? Så fat sprøjteposen og paletkniven og meld dig til dette hold. Derefter vil vi afholde en søndag, hvor du får lov selv at bestemme hvilken kage du vil fremstille og dyste mod de andre på holdet om at bage den flotteste kage.
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 07-03-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.