Mad - Gastronomi

Sdr. Felding og Kibæk - kursus: fastelavnsboller

Kan du lide at bage, og er du frisk på at bage en masse lækre kager i et hyggeligt fællesskab? Så er dette et kursus for dig! Vi bager fastelavnsboller, dekorerer dem og slutter af med at smage på de forskellige kager.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Dato: 12-03-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding og Kibæk - cupcake kursus

Kan du lide at bage, og er du frisk på at bage en masse lækre kager i et hyggeligt fællesskab? Så er dette et kursus for dig! Vi bager cupcakes, dekorerer dem og slutter af med at smage på de forskellige kager.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Dato: 12-02-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Arnborg - The Cosy Crew

Bor du i Arnborg, går i 7-9 klasse og mangler en masse fede oplevelser i din hverdag. Så er The Cozy Crew lige noget for dig. Tanja og Kasper som hver tirsdag har aftenklubben i Arnborg invitere nu alle unge i Arnborg fra ovenstående klassetrin til et fedt nyt hold. Vi har base i SFO’en i Arnborg, men har busser til rådighed og vi skal med garanti ud af huset. Så har du lyst til blandt andet bowling, biograftur, Go-kart, Lasermagic og en shoppetur. Så har I lyst til at holde en fest? Så MELD JER TIL :-)
Undervisningssted: Arnborg skole
Mødested: Arnborg skole
Dato: 30-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Sunes Madhold

Er du glad for mad? Er du glad for at lave mad? Sammen med dine kammerater og en underviser vil I skulle sætte retter sammen og herefter lave dem. Slutteligt skal I selvfølgelig også have lov at spise resultatet.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 26-08-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.