Music and Movement

CAMP - MUSIKSTARTER i efterårsferien 2024

Er du vild med musik Vil du bruge efterårsferien på at spille og synge sammen med andre unge? Så kom og oplev et fedt fællesskab! Musikstarter handler om musik, samhørighed og nye kammeratskaber. Det bliver hylende fedt, udfordrende, sjovt og udmattende at være på Musikstarter, og det er uden tvivl fem intense dage, du aldrig glemmer. OBS du skal tilmelde dig både til UngHerning. og direkte til Musikstarter på https://musikstarter.dk/camp/camp-midtvest-2024/
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 13-10-2024
Tilmeldingsfrist: 01-10-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Funktionel Træning - forår 2024

Nu kan du prøve kræfter med Funktionel Træning! Et fritidshold der udbydes i samarbejde med Hedens Idrætsråd, og som foregår på Terminalen i deres super fede lokaler. Funktionel fitness er defineret som træning af funktionelle bevægelser, oftest ved relativ høj intensitet og hvor man implementere og kombinere øvelser fra forskellige sportsgrene. Funktionel Fitness er for alle. Lige fra nybegynder til øvede. Der bliver aldrig stillet højere krav, end hvad fysikken tillader.
Undervisningssted: Terminalen
Mødested: Terminalen
Dato: 14-03-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Boksetræning - forår 24 🥊

Træning hvor du kan opnå fysisk styrke 💪, mental klarhed 🧠 og selvdisciplin 👊 gennem intens boksetræning. Vi træner hver mandag nede på terminalen. Kom og være en del af fællesskabet samtidig med at du kommer i form på en sjov og udfordrende måde!
Undervisningssted: Terminalen
Dato: 08-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og Herning Musikskole - Bandfabrikken - Vinter 24

Bandfabrikken handler om at spille i band med sine venner/med nye venner, hvor samarbejde, glæde, sjov, seriøsitet, og medbestemmelse i form af øvetider, numre man spiller, hvem man gerne vil spille sammen med har stor værdi. Det er sjovt at spille, især når man har et godt fællesskab. Derfor er det at dyrke fællesskabet gennem musik, men også på andre områder en stor del af tankerne bag Bandfabrikken. Til hver band er der tilknyttet en ”Banddoktor”, som vil vejlede og give gode råd ALLE kan være med!
Undervisningssted: Herning Musikskole
Mødested: Herning Musikskole
Dato: 11-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Selvforsvar for piger, forår 2024 🥋

🎇Selvforsvar har mange udformninger. Det kan både handle om at gøre sig fri af fastholdelser, at skræmme overfaldspersoner væk eller helt at styre udenom farlige situationer. 🎇På dette hold lærer du forskellige selvforsvarsteknikker, som du kan bruge i mange situationer i dit liv. Jimmy, der er træner, har mange års erfaring inden for Jiu-Jitsu og hvor han har været træner for både børn og voksne. 🎇Træningen forgår i Jiu-Jitsu, Holingknuden 3, 7400 Herning
Dato: 14-03-2024
Tilmeldingsfrist: 21-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og Team teatret - Drama - Vinter/forår 24

UngHernings dramahold samarbejder med Teams Teaterskole og bliver til Team Tweens. På Team Tweens arbejder vi med improvisation, kropsbevidsthed, nærvær, kreativ udvikling og gruppedynamik. Vi arbejder med sanser, følelser og krop og går på opdagelse i teaterkunstens univers med forskellige scenekunstneriske tilgange. Vi har lige fokus på individuel udvikling og holdudvikling og skaber teater ud fra vores fælles og individuelle oplevelsesunivers med både grin og alvor.
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 24-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - ColorFun Løb - forår 2024 🏃‍♂️🏃‍♀️

Kom med UngHerning til farvefesten The ColorFun i Ålborg d. 8/6 2024 🎉 Det handler ikke om at gennemføre ruten på de 5 km hurtigst, men at nå i mål med en flot farverig t-shirt, mens vi har været en del af et stort og sjovt farverigt fællesskab 🏃‍♂️🏃‍♀️ 😊 Vi varmer op til ColorFun 3 onsdage i træk inden vi skal afsted, så ingen er fremmede for hinanden og den gode team-sprit samt en smule grundform er på plads, når vi drager afsted til årets farverige festival i Ålborg.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 08-05-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Musikhold onsdag 23/24

På UngHernings musikhold kan du få afløb for musiklidenskaben, som flyder i dine årer. Vi forsøger at holde niveauet på et plan, så de fleste kan være med. Kom med i et band og oplev alt det fede, et rockband kan give dig og ikke mindst, hvad DU kan tilføje et rockband. Der er plads til øvede og helt nye, så kom og vær med til en masse fede oplevelser med vennerne. Undervisningen finder sted om onsdagen fra 18.30 til 21.00 i Vildbjerg skoles musiklokale.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 04-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Musikhold Torsdag 23/24

På UngHernings musikhold kan du få afløb for musiklidenskaben, som flyder i dine årer. Vi forsøger at holde niveauet på et plan, så de fleste kan være med. Kom med i et band og oplev alt det fede, et rockband kan give dig og ikke mindst, hvad DU kan tilføje et rockband. Der er plads til øvede og helt nye, så kom og vær med til en masse fede oplevelser med vennerne. Undervisningen finder sted om torsdagen fra 18.30 til 21.00 i Vildbjerg skoles musiklokale.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 07-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Musikproduktion 🎵 - forår 24

Et super fedt fællesskab hvor vi arbejder med musikproduktion i vores eget studie. Hvis du har interesse i at bygge et beat sammen og lære musikprogrammer at kende, så du kan producerer et track, så kan du melde dig til vores Musikproduktion. Her vil du kunne lære det helt fra basic.
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 08-01-2024
Status: Kun åbent for venteliste
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Sunds - Rockband sæson 23/24

Har du lyst til at spille et i band og optræde på store og små scener badet i lys? Har du lyst til at lære at spille på et instrument, eller lære at synge? Har du lyst til at lære en masse nye at kende, i et musikalsk miljø? Så meld dig til Rockband i Sunds! Peter Eggert, 48 år. 40 års musikalsk erfaring. 20 undervisningserfaring. Mathias Høgh, 18 år. 10 års musikalsk erfaring. 3 års undervisningserfaring.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 04-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.