Online hold

Her finder du alle de hold UngHerning udbyder online.

ONLINE - Valheim - Et vikingesamfund - vinter/forår 23

“Sammen” bygger vi et vikingesamfund med inspiration i historien og explorer derfra. Hvis der er stemning for det, og geografien tillader os det, tager vi også fysisk ud til en vikingelejr og henter inspiration. Et par dage inden undervisningen starter vil du modtage en sms og mail, som beskriver hvordan du får adgang til den online-undervisning.”
Dato: 12-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Lær Kinesisk på 3 måneder vinter/forår 24

Kan man lære at tale kinesisk på 3 måneder? Ja, det kan man godt! Takket være den ukomplicerede grammatik og logiske orddannelse kan man lære kinesisk hurtigere end mange andre sprog. Dette kursus er designet til at lære dig at tale standard kinesisk hurtigt og effektivt. Du lærer de mest nyttige ordforråd, sætninger og grammatik gennem videoer, lytteøvelser, små dialoger, så du hurtigt bliver i stand til at kommunikere på simpelt kinesisk i de mest almindelige hverdagssituationer.
Dato: 21-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Budgetlægning, investering & privatøkonomi vinter 24

Har du nogensinde undret dig over, hvor og til hvad du har brugt dine hårdt tjente lommepenge? Har du ofte ærgret dig over, at du ikke har råd til det, du bare må eje? Eller planlægger du at flytte hjemmefra og vil gerne have styr på økonomien, inden du kaster dig ud i det? Så er dette lynkursus helt sikkert noget for dig! Det er skræddersyet til dig, der ønsker at få kontrol over din økonomi og er nysgerrig efter at lære om forskellige muligheder og strategier.
Dato: 26-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE- Japansk for øvede vinter/forår 24

Du har lært de grundlæggende ting på japansk. Du har stiftet bekendtskab med hiragana og katakana, og du kender de basale fraser. Men du kunne godt tænke dig at blive endnu bedre! Vi vil dykke dybere ned i det japansk sprog og den japanske kultur. Du vil lære at sige og forstå mere, så du virkelig kan boltre dig i alt det fede anime, manga og musik, som Japan har at byde på. Det gør ikke noget, hvis du ikke kan huske det hele, vi skal nok genopfriske i et tempo, så alle kan være med.
Dato: 03-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Create din egen rollespilsfigur vinter/forår 24

Hvordan skaber man sin egen rollespilsfigur, og hvordan gør man den visuel? Det kommer du til at lære meget mere om på dette hold, hvor Thomas og Paul guider dig igennem rollespillets magiske univers med fantastiske figurer - kun din fantasi sætter grænsen for, hvor vildt det bliver! Holdet er et kombineret skrive og tegneværksted, hvor Thomas guider dig til beskrivelsen af din figur, og Paul viser dig, hvordan den kan visualiseres!
Dato: 25-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Bliv klogere på AI en opdagelsesrejse vinter/forår 24

Er du nysgerrig på kunstig intelligens? Vi går på eventyr i AI-verdenen - skal du med? AI Opdagelsesrejse er holdet, hvor vi dykker ned i fremtidens teknologi og bliver kloge på kunstig intelligens, hvordan man bruger det og hvilke begrænsninger der er. Vi vil blandt andet udforske forskellige AI-værktøjer, prøve dem, forstå hvordan de virker og tale om den konstante udvikling og de mange muligheder
Dato: 26-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Iværksætteri - vinter/forår 24

Vil du med på en rejse? Alting starter med en ide! Legoklodsen startede som en tanke, muligheden for at flyve, internettet, TIKTOK – You Name I Du får en forsmag på, hvad iværksætteri egentlig er, når vi i fællesskab skal brainstorme på ideer til DIT nye eventyr. Der er mulighed for at overtage verdensherredømmet, hjælpe en masse mennesker, lave præcis det du elsker eller bare at tjene en masse penge, mulighederne er uendelige! Der bliver en ideskabelsesproces.....
Dato: 21-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Tegneskole vinter/forår 24

Holdet er for dig, der gerne vil blive dygtigere til at tegne. Billedskolen har forberedt en masse nye, fede opgaver, hvor du bliver klogere på de grundlæggende teknikker, der gør en tegning interessant og er rygraden i ethvert tegneunivers. Du kan som deltager på holdet være med til at bestemme, hvad I skal tegne. Hver uge vil der være et nyt tema, og når du er færdig med forløbet, vil du have en bedre idé om, hvordan du visualiserer dine ideer og skaber forskellige udtryk via din tegninger.
Dato: 29-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Japansk for begyndere - vinter/forår 24

Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!
Dato: 03-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Fotografi - vinter/forår 24

Vil du gerne blive bedre til at fotografere? På holdet fotografi kommer du til at arbejde med bybilleder, naturbilleder, portrætter, lysforhold og meget mere. Og så kommer du til at lære kameraet bedre at kende rent teknisk. På holdet kan du glæde dig til at komme ud og tage en masse fotos, og lære, hvordan man finder et godt motiv og forvandler det til et godt fotografi. Du skal have et digitalkamera eller en smartphone samt en computer.
Dato: 24-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE Skriveholdet - Efterår/Vinter 23/24

Er du vild med at dykke ned i ord og udtrykke dig gennem skrift? Ønsker du et stærkt fællesskab som deler samme interesse med dig? På skriveholdet kommer man som man er, vi finder din skrivestil og bakker op om den! Vi skal udfordre vores følelsesliv, så vores ord føles ægte på skrift. Vi kommer derfor også til at tale en masse sammen, så vi får skabt et trygt rum hvor det bliver let at udtrykke sig. Fat din blyant og blok, så går vi skrive amok!
Dato: 26-09-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.