Sdr. Felding

UngHerning Dj hold

Holdet er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med de forskellige sider af den elektroniske musik. I undervisningen vil du blive præsenteret for teknikker bag DJ-pulten og selv få lov til at lege. Du lærer her at lave dine helt egne tracks og remixes og mixe dem ind i dine DJ-sets bag pulten, så du kan fyre den af!
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Mødested: Lundgårdskolen
Dato: 13-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning Cosplay

Cosplay er sammensat af ordene ’costume’ og ’roleplay’, altså klassisk rollespil ved, at man udklæder sig som en eksisterende fiktiv karakter, som kan komme fra alle slags medier. - Det kan være film, serier, tegneserier el ler endda videospil. Har du lyst til at afprøve cosplay. Vil du gerne have Freja og Lisbeth’ hjælp til, hvordan du skal sy dit kostume, og vil du gerne møde andre, som du kan dele din interesse med, så skal du helt klart melde dig til Cosplay.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 13-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Kun For Piger 7. årgang

Er du vild med at være sammen med dine veninder uden at tænke over, hvor meget I larmer og hvor I skal være? Så er KFP lige holdet for dig. Her kan du hygge dig med dine veninder i et frit rum af tryghed, kreativitet og fællesskab.
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 30-08-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Fitness torsdag 7. årgang

Vil du gerne have mere aktivitet ind i din hverdag, samtidig med at møde nye mennesker, som deler samme interesse. Så er dette hold helt sikkert noget for dig!
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 02-09-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Fitness tirsdag 8.-9. årgang

Få sved på panden sammen med dine venner. Vil du prøve at gå til Fitness? Så har du mulighed for det nu! Det er både for øvede og helt nye, så der er plads til alle. Du lærer fitnesscenteret at kende og får undervisning i, hvordan din krop bedst udfordres og styrkes. I er selv med til at forme indholdet, styrke/kondition/sundhed. Tidspunkt: 16.30-18.00 Underviser: Claus
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 31-08-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.