Hvad er Muligheden?

Muligheden er et midlertidigt skoletilbud til udskolingselever på Herning Kommunes folkeskoler, som har brug for en pause fra den vanlige skolegang i en periode eller et nybrud i skolelivet.

Trivsel og udvikling af personlige og sociale kompetencer er i højsæde på Muligheden. Der tages afsæt i den enkelte elevs ressourcer og udfordringer, og hverdagen tilpasses så vidt muligt den enkelte elevs behov. Samtidig vægtes det højt at skabe meningsfulde fællesskaber for den gruppe af elever, som går på Muligheden sammen.

På Muligheden er fokus på at skabe passende rammer for personlig, social og faglig udvikling for eleverne. Målet er, at eleverne bliver livsduelige og klar til efterfølgende at færdiggøre folkeskolen på egen skole. Der er fokus på at genskabe motivationen til at gå i skole og på at gøre eleverne uddannelsesparate.

Forespørgsel om en plads på Muligheden sker ved at fremsende nedenstående skema til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi opfordrer til forudgående telefonisk henvendelse til Anders Ørskov på tel. 30601296.

Forespørgsel - Muligheden