Sport - Motion

Kølkær - Dejans hold - Forår

Dejans Hold er for dig der elsker at have det sjovt med andre fra nærområdet. På holdet vægtes det sociale samt fællesskabet meget højt. Vi skal lave en masse forskellige aktiviteter, på tur og meget mere. Holdet er for dig, der går i 7.-9. klasse. Der vil være mulighed for medinddragelse og medbestemmelse - Det er jeres hold!
Undervisningssted: Kølkær Skole
Mødested: Kølkær Skole
Dato: 16-03-2022
Tilmeldingsfrist: 10-03-2022
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Simons drengehold

Simons drengehold er for dig der gerne vil lave fede aktiviteter, og have det sjovt med andre fra Lindbjergskolen. På holdet vægtes det sociale samt fællesskabet meget højt. Vi skal lave en masse forskellige aktiviteter, på fisketur og meget mere. Holdet er for dig, der går i 7.-9. klasse. Der vil være mulighed for medinddragelse og medbestemmelse - Det er jeres hold!
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 05-12-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

SSP - Boksetræning

Boksetræning på Terminalen
Undervisningssted: Terminalen
Mødested: Terminalen
Dato: 15-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Fitness 21/22

Kunne du tænke dig, at få et bedre kendskab til fitness og styrketræning? Måske er holdsport ikke lige dig og måske har du ikke mod på tage op i dit lokale fitnesscenter. I dette forløb skal vi i løbet af 10 gange afprøve forskellige styrketræningsformer. Jeg startede selv i fitnessbranchen for 18 år siden og det fangede hurtigt min interesse. Fitness og styrketræning kan dyrkes på mange forskellige måder. Det kan gøres alene eller sammen med sine venner.
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 28-09-2021
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Vestervang Krop og sundhed 9. årgang

Vi mødes til forskellige aktiviteter, der får pulsen i vejret eller går i hjemkundskab og laver god og sund mad. Vi mødes første gang mandag den 6/9, hvor I kan være med til bestemme, hvad der vi skal lave på holdet. Holdets underviser er Jannick, der også er lærer på Vestervangskolen.
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 06-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold 21/22

Undervisningssted: Brændgårdskolen
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 12-08-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup Fitness

Fitness med Johnnie for unge i Haderup
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 20-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sørvad - Fitness

Jeg hedder Jeppe, er 18 år gammel og så jeg er instruktør for fitness til unge fra 7-9. klasse. Jeg er uddannet fitnessinstruktør, og bruger rigtig meget tid i fitnesscentret for hele tiden at forbedre mig. Jeg elsker at lære fra mig, så kom glad er vær med på verdens fedeste holdtræning med dine venner. Vi ses :)
Undervisningssted: Sørvad-Ørnhøj Skole
Dato: 22-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Herningsholm Aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov

Har du lyst til at udfordre dig selv til lands og til vands, er aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov noget for dig. Kør mountainbike i skoven, prøv kræfter med en kajak, overnat i shelters og lav mad i det fri - alt sammen i fællesskab med andre unge og 2 lærere, der brænder for fysisk aktivitet, afprøvning af grænser og samværet med dig.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 20-09-2020
Tilmeldingsfrist: 08-09-2020
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.