Sport - Motion

Herning Mountainbike

Kan du lide at blive udfordret fysisk? Savner du udfordringer på cyklen? På mountainbikeholdet prøver vi kræfter med stejle bakker, flyvehop, sjove nedkørsler, tekniske forhindringer mm. Vi cykler primært på banerne omkring Herning. UngHerning har cykler til rådighed, som du kan låne gratis. Du må også gerne bruge din egen cykel. Der er plads til både den erfarne og nybegynder. Både Christian (pædagog)og Brian (lærer) er nye ved UngHerning. Begge er erfarne på mountainbikes
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 19-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sørvad Fitness 2020

Så er det tid til at hoppe i træningstøjet sammen med vennerne, vi glæder os til at se dig til Fitness i SKI.
Undervisningssted: Sørvad-Ørnhøj Skole
Dato: 21-10-2020
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Teknikholdet

For dig, som gerne vil blive enten mere smidig, få en bedre balance, lære at stå eller på hænder eller andre tricks, man altid har drømt om at lære… NU har du chancen! Det er også muligt at træne din udholdenhedsevne og måske blive stærkere, hvis det er dét, du ønsker - eller endda lidt af alle elementer. Navnet er “Teknikholdet”, fordi alt det, vi foretager os, giver os en bedre teknik. Hvad enten du spiller fodbold, er gymnast eller til daglig døjer med ømhed eller skader, så vil teknikken gøre dig bedre
Undervisningssted: Sunds-Ilskov Skole
Mødested: Sunds-Ilskov Skole
Dato: 23-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Fodbold for drenge

Har du en fodboldspiller gemt i dig, eller er du bare vild med at bevæge dig, møde nye mennesker, eller elsker du bare at have det sjovt, mens du spiller fodbold? Så er vi helt sikkert noget for dig! Vi mødes hver fredag i Herning Fremad - hvor vi træner, spiller og har det sjovt med hinanden.
Dato: 14-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.