Sport - Motion

Snejbjerg Kom godt fra start - Et hold om kost og motion

Vil du blive klogere på din krop og få optimale betingelser ud af din træning? Kom og vær med på de to workshops hvor vi vil arbejde med: Kost og træning Stofskiftet og kalorier Ligevægts indtag Kalorie underskud/overskud Protein, fedt og kulhydrat(alkohol) Målsætning: lær at sætte opnåelige mål Lifesum Styrke Træning Træning - restitution - kost Sæt Øvelsesvalg Gentagelser
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Dato: 17-02-2020
Tilmeldingsfrist: 17-02-2020
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold

Undervisningssted: Brændgårdskolen
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 23-01-2020
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold Valgfag

Undervisningssted: Brændgårdskolen
Dato: 12-09-2019
Mere info / Tilmeld

Ishockey for piger

For dig der har lyst til at prøve kræfter med en udfordrende og fysisk krævende sportsgren. Flyt dine grænser og giv den gas på isen i fuldt udstyr. Det er en klar fordel hvis du har stået på rulleskøjter eller skøjter før - men det er ikke et krav. Jeg hedder Naja og er til daglig lærer på Brændgårdskolen - jeg spiller selv ishockey i HIK på pigeholdet.
Undervisningssted: Kvik Hockey Arena
Dato: 08-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lind Boldhold

Du skal mødes med kammeraterne 8 gange. De første 7 gange går vi i hallen og spiller bold. Som afslutning mødes vi en lørdag, hvor vi skal spille computer og se en premier league kamp eller 2. Det bliver fremragende. Skynd jer at melde jer til.
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 17-09-2019
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg Boldhold

Du skal mødes med kammeraterne otte gange. De første syv gange går vi i hallen og spiller bold. Som afslutning mødes vi en lørdag, hvor vi skal spille computer og se en premier league kamp eller to. Det bliver fremragende. Skynd jer at melde jer til.
Undervisningssted: Gjellerupskolen
Mødested: Gjellerupskolen
Dato: 26-09-2019
Mere info / Tilmeld

Herningsholmskolen Aktiv ungdomsliv for unge med særlige behov

Er du i alderen 13 til 18 år, og går du i specialklasse, så kan dette hold være noget for dig. Du skal kunne indgå i en gruppe på op til 16 personer, og du skal kunne cykle i byen sammen med en voksen. Du skal have lyst til at udforske nye ting og have mod på at afprøve nye fysiske og psykiske grænser.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Dato: 29-08-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.