Sport - Motion

Snejbjerg - motion og kost

Brænder du for sport, træning eller andet fysisk aktivitet? Vil du gerne være en bedre version af dig selv? Så er kost- og motionsholdet helt sikkert et tilbud for dig! På dette hold vil vi tale om kost, træning og motion. Vi vil gennemgå områder, som er vigtige vedr. kost, kcal-indtag, udregninger, hvis du vil tage på eller tabe dig. Du kan også bruge det lærte, hvis du bare vil være lidt bedre til den sport, som du elsker. Endelig vil vi drøfte træningsprogrammer.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 31-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Dejans hold

Mødested: Kølkær Skole
Dato: 27-08-2020
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Herning Mountainbike

Kan du lide at blive udfordret fysisk? Savner du udfordringer på cyklen? På mountainbikeholdet prøver vi kræfter med stejle bakker, flyvehop, sjove nedkørsler, tekniske forhindringer mm. Vi cykler primært på banerne omkring Herning. UngHerning har cykler til rådighed, som du kan låne gratis. Du må også gerne bruge din egen cykel. Der er plads til både den erfarne og nybegynder. Både Christian (pædagog)og Brian (lærer) er nye ved UngHerning. Begge er erfarne på mountainbikes
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 19-08-2020
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg Boldhold 20-21

Kim og Line inviterer til åben hal mandage kl. 20-21.30. Kim Neigaard læser til lærer og arbejder i UngHernings Heltids- og fritidsafdeling. Kim arbejder i Ungdomsklubben på Lindbjerg og har før haft åben hal hold i UngHerning. Line er nyansat. Line er professionel håndboldspiller i Herning-Ikast håndbold. Line og Kim har derfor alle forudsætninger for at give jer nogle fremragende timer i hallen. Vi mødes i Skolehal 1
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 31-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Ludvigs boldhold

Du skal mødes med kammeraterne 8 gange. De første 7 gange går vi i hallen og spiller bold. Som afslutning mødes vi en lørdag, hvor vi skal spille computer og se en premier league kamp eller 2. Det bliver fremragende. Skynd jer at melde jer til.
Undervisningssted: Lind Skole
Mødested: Lind Skole
Dato: 30-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold 20-21

Undervisningssted: Brændgårdskolen
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 17-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sørvad Fitness 2020

Så er det tid til at hoppe i træningstøjet sammen med vennerne, vi glæder os til at se dig til Fitness i SKI.
Undervisningssted: Sørvad-Ørnhøj Skole
Dato: 21-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Fodbold for drenge

Har du en fodboldspiller gemt i dig, eller er du bare vild med at bevæge dig, møde nye mennesker, eller elsker du bare at have det sjovt, mens du spiller fodbold? Så er vi helt sikkert noget for dig! Vi mødes hver fredag i Herning Fremad - hvor vi træner, spiller og har det sjovt med hinanden.
Dato: 14-08-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov

Har du lyst til at udfordre dig selv til lands og til vands, er aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov noget for dig. Kør mountainbike i skoven, prøv kræfter med en kajak, overnat i shelters og lav mad i det fri - alt sammen i fællesskab med andre unge og 2 lærere, der brænder for fysisk aktivitet, afprøvning af grænser og samværet med dig.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 20-09-2020
Tilmeldingsfrist: 08-09-2020
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup Fitness 2020

Få sved på panden sammen med dine venner. Vil du prøve at gå til Fitness? Så har du mulighed for det nu! Det er både for øvede og helt nye, så der er plads til alle. Du lærer fitnesscenteret at kende og får undervisning i, hvordan din krop bedst udfordres og styrkes.I er selv med til at forme indholdet, styrke/kondition/sundhed...
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 28-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.