Sport - Motion

Sdr. Felding Kun For Piger 7. årgang

Er du vild med at være sammen med dine veninder uden at tænke over, hvor meget I larmer og hvor I skal være? Så er KFP lige holdet for dig. Her kan du hygge dig med dine veninder i et frit rum af tryghed, kreativitet og fællesskab.
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 30-08-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Selvforsvar For Piger

På selvforsvar for piger, lærer du den effektive teknik, får den brugbare viden og giver dig den selvtillid, det kræver at gøre det rigtige, - også i en forkert situation. På holdet skal du arbejde sammen med andre piger, og i trygge rammer skal arbejde med vores fysiske og mentale styrke og lære, hvordan vi bedst udnytter de disse.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 20-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Kølkær - Dejans hold

Dejans Hold er for dig der elsker at have det sjovt med andre fra nærområdet. På holdet vægtes det sociale samt fællesskabet meget højt. Vi skal lave en masse forskellige aktiviteter, på tur og meget mere. Holdet er for dig, der går i 7.-9. klasse. Der vil være mulighed for medinddragelse og medbestemmelse - Det er jeres hold!
Undervisningssted: Kølkær Skole
Mødested: Kølkær Skole
Dato: 26-08-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Fitness torsdag 7. årgang

Vil du gerne have mere aktivitet ind i din hverdag, samtidig med at møde nye mennesker, som deler samme interesse. Så er dette hold helt sikkert noget for dig!
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 02-09-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sdr. Felding Fitness tirsdag 8.-9. årgang

Få sved på panden sammen med dine venner. Vil du prøve at gå til Fitness? Så har du mulighed for det nu! Det er både for øvede og helt nye, så der er plads til alle. Du lærer fitnesscenteret at kende og får undervisning i, hvordan din krop bedst udfordres og styrkes. I er selv med til at forme indholdet, styrke/kondition/sundhed. Tidspunkt: 16.30-18.00 Underviser: Claus
Undervisningssted: Sdr Felding Skole
Mødested: Sdr Felding Skole
Dato: 31-08-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sørvad - Fitness 2020

Så er det tid til at hoppe i træningstøjet sammen med vennerne, vi glæder os til at se dig til Fitness i SKI.
Undervisningssted: Sørvad-Ørnhøj Skole
Dato: 21-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Herningsholm Aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov

Har du lyst til at udfordre dig selv til lands og til vands, er aktivt ungdomsliv for unge med særlige behov noget for dig. Kør mountainbike i skoven, prøv kræfter med en kajak, overnat i shelters og lav mad i det fri - alt sammen i fællesskab med andre unge og 2 lærere, der brænder for fysisk aktivitet, afprøvning af grænser og samværet med dig.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 20-09-2020
Tilmeldingsfrist: 08-09-2020
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Haderup Fitness 2020

Få sved på panden sammen med dine venner. Vil du prøve at gå til Fitness? Så har du mulighed for det nu! Det er både for øvede og helt nye, så der er plads til alle. Du lærer fitnesscenteret at kende og får undervisning i, hvordan din krop bedst udfordres og styrkes.I er selv med til at forme indholdet, styrke/kondition/sundhed...
Undervisningssted: Haderup Skole
Mødested: Haderup Skole
Dato: 28-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.