Sprog - Naturvidenskab

Kibæk Fransk

Fransk er for dig, der vil i gang med det flotte sprog fordi: - du skal bruge det i din videre ungdomsuddannelse. - du vil gerne kunne tale lidt, når du står på ski eller er på sommerferie. - du vil lære mere om det spændende Frankrig og kulturen. - du måske kunne tænke dig at arbejde lidt i et fransktalende land efter endt ungdomsuddannelse. Uanset hvad dine grunde er, kommer vi ikke udenom lidt grammatik og udtaleregler, men fortvivl ikke, der findes mange nemme og sjove måder at lære det på.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 30-09-2019
Tilmeldingsfrist: 07-10-2019
Mere info / Tilmeld

Kinesisk - sprog, mad & kultur

På dette får du chancen for at lære lidt om kinesisk sprog, historie, geografi og kultur. Tre af gangene indeholder om det kinesiske køkken - hvor vi laver mad sammen på holdet. Holdet slutter med en fest, hvor vi bruger det lærte - og naturligvis laver lækkert kinesisk mad. Xiaoting Shi, som er underviser på holdet, er uddannet lærer fra Beijing. Xiaoting har mange års undervisningserfaring fra såvel Kina samt fra Danmark
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.