Sprog - Naturvidenskab

ONLINE - Koreansk

Interesserer du dig for k-pop og koreansk kultur? Kunne du tænke dig at lære at læse det koreanske alfabet og lære mere om Korea som land? Så kan du lære alt dette på dette hold! Holdet er for alle, både dig der gerne vil lære koreansk helt fra bunden, og dig der kan lidt i forvejen og gerne vil lære endnu mere.
Dato: 22-09-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Rumfart & Teknologi

Fra at bygge raketter i fysiklaboratoriet i USA, over en mand der gik på Månen, til mennesker, der bygger raketter i en lagerbygning København. Hvad synes du er spændende? Krigsraketter mod mongolerne i Kina i 1232? Bomber, der satte ild til København i 1807 og til London i 1944-45? En mand der gik på Månen i 1969? En boghandler, en ballonmand, og en gal bildesigner, der alle spiller en vigtig rolle i rumfarten i dag? København i dag, hvor Copenhagen Suborbitals bygger en dansk raket?
Dato: 24-09-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Japansk for begyndere

Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 24-09-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Latin

Latin er det sprog, der blev talt i det gamle Rom. Vil du gerne beskæftige dig med gladiatorkampe, Romerrigets erobringer, romerske slaver, romersk kunst og litteratur og de vidunderlige myter om guder som Jupiter, Venus og Diana, er latin noget for dig. Latin er en indgang til en verden af myter og gode historier. Du finder ud af, hvem Julius Cæsar, Cicero og kejser Nero var, og så får du helt styr på, hvad akkusativ er! Du lærer noget, som ikke så mange andre kan!
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 20-09-2022
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Fransk

Bonjour ! Ça va ? Ça va bien ! Ville du også ønske, at du kunne føre en mindre samtale på fransk og synes du, at det franske sprog lyder vildt fedt? Så er fransk for begyndere lige holdet for dig! Dette hold er til dig, der er interesseret i at lære et nyt sprog. Og til dig, der er kunne tænke dig at lære mere om det franske sprog og den franske kultur på en kreativ og sjov måde. Her er der INGEN stillesiddende undervisning, for her skal vi lære fransk på den aktive og kreative måde!
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 20-09-2022
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.