Sprog - Naturvidenskab

Engelsk booster 2023

Hello! Har du lyst til at få ekstra tid og hjælp til at blive klar til din eksamen i mundtlig engelsk? Vil du gerne have muligheden for at træne både første og anden del på forhånd? Så meld dig til Engelsk Booster 2023. Sådan foregår det: Jeg sørger for at du får lavet en outline, der lever op til alle krav og retningslinjer. Jeg hjælper dig med at forstå, hvad eksamen går ud på og hvad du bliver vurderet på. Jeg kan hjælpe med at gøre dig lidt mere tryg ved at tale frit på engelsk.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 18-04-2023
Tilmeldingsfrist: 30-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.