Sprog - Naturvidenskab

Fremmedsprog

Bonjour - måske har du lyst til at lære lidt fransk, spansk og latin? Så er her muligheden, for på dette hold tilbyder vi en sprogpallette, hvor hver af de tre sprog får ”taletid” tre aftener.
Undervisningssted: Gl. Skolevej
Mødested: Gl. Skolevej
Dato: 22-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lektiecafe sprog

Som noget nyt tilbyder UngHerning lektiecafe. Således er det nu muligt at tilmelde dig et hold, hvor du hver mandag efter skole, kan komme med de lektier, opgaver eller afleveringer du kan bruge hjælp til eller sparring på i sprogfagene; dansk, tysk og engelsk. Tina og Lea vil altid stå klar til at tage imod dig med gode råd, vejledning og sparring. Der vil altid være drikkevarer og snacks, for det skal nemlig være både hyggeligt og rart at lave lektier.
Undervisningssted: Gl. Skolevej
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 07-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lektiecafé naturvidenskab

Som noget nyt tilbyder UngHerning lektiecafe. Således er det nu muligt at tilmelde dig et hold, hvor du hver torsdag efter skole, kan komme med de lektier, opgaver eller afleveringer du kan bruge hjælp til eller sparring på i naturfagene, geografi, biologi, fysik/kemi og matetematik Henriette og Clara vil altid stå klar til at tage imod dig med gode råd, vejledning og sparring. Der vil altid være drikkevarer og snacks, for det skal nemlig være både hyggeligt og rart at lave lektier.
Undervisningssted: Gl. Skolevej
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 10-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

"Detektivlæsning"

Detektivlæsning er med mig Majbritt. Til daglig arbejder jeg på Sunds-Ilskov Skole i Sunds. Jeg bor i smukke Silkeborg, med have lige ned til en af søerne - en formidabel udsigt, jeg sætter pris på hver dag. I min fritid holder jeg af at lave kreative ting som smykkefremstilling, redesign af tøj, tasker mm. samt udforske og udvikle forskellige kodesprog, fx tegnsprog. Jeg er nysgerrig på livet! Hvad har det at byde mig? Hvad kan jeg? Hvad kan jeg IKKE? - For så vil jeg da gøre et forsøg på at lære det
Undervisningssted: Sunds-Ilskov Skole
Mødested: Sunds-Ilskov Skole
Dato: 15-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Astronomi

Hans Rosbjerg, medlem af Herning Astronomi Forening. Har været interesseret i astronomi, siden han var 10 år. Har undervist på teknisk skole i matematik, fysik og kemi.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 23-09-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.