Traktor - Jagt

UH Traktorteori Oktober

Skal du have traktorkørekort, kan det lade sig gøre at tage teorien i UngHerning. Kurset starter med det obligatoriske færdselsrelaterede førstehjælpskursus, som koster 300,- (betales ved tilmelding) Du skal selv betale prøveafgift (kr. 600,-) og lægeattest. Teoriundervisningen er gratis i UngHerning og du kan låne en teoribog. UngHerning betaler ikke for den praktiske del.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Dato: 18-10-2020
Tilmeldingsfrist: 16-10-2020
Pris: 300 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Jagttegn

Jagt og natur - er holdet for dig, der gerne vil tage jagttegn. På holdet undervises du i vildtkendskab, natur og vildtpleje, våbenkendskab, jagtetik, jagtloven og jagtpraktik. Du skal en tur på skydebanen for at afprøve dine skydefærdigheder. Og så skal vi selvfølgelig også ud i naturen og kigge på dyrene og terrænet. Vær opmærksom på, at der er et gebyr til materialer og bog på 500,- og 200,- til patroner og lerduer ialt 700,- Betaling for selve jagtprøven er ligeledes egenbetaling.
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 20-10-2020
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.