Rollespil - Teater

D20

Hej med jer. Elsker du storytelling? Elsker du at leve dig ind i en historie? Måske vores nye hold D20 være noget for dig. Vi skal spille Dungeons and Dragons vi skal spille om torsdagen fra kl. 15-17 og vi skal hygge os helt vildt. UngHerning er vært ved småkager og lidt drikkevarer. Jeg håber vi ses hilsen Mie.
Undervisningssted: Gjellerupskolen
Mødested: Gjellerupskolen
Dato: 03-10-2019
Mere info / Tilmeld

interesse for teater

Er du interesseret i teater. Her kan du mødes med andre unge, der deler din interesse. Undervisning starter når holdet er fyldt. 4 pladser tilbage
Mødested: Hammerum Skole
Dato: 20-12-2019
Mere info / Tilmeld

Brætspil, Magic og flere spil

Vi spiller brætspil, som er lidt mere indviklet en matador og ludo, men alle alligevel kan lære. Vi spiller Magic og andre kort spil, hvor man selv skal sammensætte, det sæt man spiller med. Vi spiller rollespil, som er et historie fortælle spil. Der er også mulighed for at vi kan spille Liverollespil. På holdet er medbestemmende på hvad vi skal spille, så kom og vær med. Her er plads til alle, der ønsker at prøve at fordybe sig i spilverdenen Datoerne før jul bliver: 21 Sep 19 Okt 23 Nov
Undervisningssted: Herning Ungdomsskole
Mødested: Herning Ungdomsskole
Dato: 21-09-2019
Mere info / Tilmeld

Vestervang Rollespil - pen and paper

Vi spiller bordrollespil. Der kræves ikke erfaring for at deltage - så alle er velkomne. Det et spil, hvor vi er en gruppe af mennesker omkring et bord. Vi fortæller i sammenspil et episk eventyr, hvor hver spiller er en af hovedrollerne. Det er i øvrigt et ganske fint afbræk fra en hektisk hverdag, hvor du få lov at udleve sin indre ork, elver, prinsesse eller som glubsk troldmand.
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 10-09-2019
Tilmeldingsfrist: 30-09-2019
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.