Rollespil - Teater

Herningsholmskolen HearthStone

Har du lyst til at spille et hyggeligt onlinespil både alene og med andre? Så er HearthStone noget for dig! HearthStone er et spil, som ALLE kan være med til uanset niveau. Vi starter fra bunden, og derefter udvikler du dine evner i dit helt eget tempo. Der er ALTID nogen på dit niveau at spille med! Hvis du er erfaren HearthStone spiller, er der stadig masse af mulighed for at blive endnu bedre og spille med andre på dit niveau. Jeg vil undervejs give tips og tricks til at gøre dig endnu dygtigere.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 09-09-2019
Tilmeldingsfrist: 11-11-2019
Mere info / Tilmeld

Herningsholmskolen Moderne brætspil

Er du vild med brætspil, og har du lyst til at bevæge dig ind i en ny verden med masser af fede spiloplevelser? På dette hold bliver der mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige genre inden for moderne brætspil. Alle sammen nyere, populære titler. Jeg hedder Thomas Reihs og er lærer på Herningsholm i de ældste klasser.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Dato: 07-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

Herningsholmskolen Warewolf

Er du god til at lyve, og er du god til at gennemskue når andre lyver? Så er Warewolf lige et spil for dig. Det kræver ingen redskaber eller forkundskaber, du skal bare møde op med dit bedste pokerface. Vi vil på holdet spille forskellige variationer af spillet Warewolf, og hvis der er stemning for det, kan vi måske prøve andre spil af samme type, altså spil hvor nogen lyver. Stemningen på holdet bliver afslappet og det bliver sjovt, men selve spillet meget alvorligt.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Dato: 12-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.