Vildbjerg

Jesperhus 2023 - 20.-22. januar

** OBS! VED TILMELDING NOTERES HYTTEØNSKER I NOTE-FELTET ** 7. KLASSER. Her kan du opleve en weekend med gang i den sammen med 550 unge fra andre ungdomsskoler. Der er mulighed for masser af aktiviteter. Fx. bowling, VR, badeland, abeland og diskotek lørdag aften. I bor i 6 personers hytter, og I står selv for madlavningen. Tilmelding fra d. 13. oktober 2022 kl. 17.00. Ved spørgsmål eller problemer med tilmelding/betaling kontakt: Tanya: 40236698 Morten: 22610922
Dato: 20-01-2023
Tilmeldingsfrist: 24-11-2022
Pris: 600 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Caribbean Night sæson 22-23

CARIBBEAN NIGHT FOR ALLE JUNIORKLUBMEDLEMMER I HERNING SVØMMEHAL. Er du klar på en kanon aften med vennerne, hvor der skal leges, hygges og læres nye venner at kende! Vi glæder os til en fed aften, hvor du kan prøve lige det, du har lyst til. Konkurrencer, fælles dans, lege, danse limbo og meget meget mere! Transport fra Sdr. Felding, Skarrild, Kibæk, Haderup, Aulum og Vildbjerg. Tilmeldte efter d. 3/11 fra disse byer kan ikke garanteres bustransport.
Undervisningssted: Herning Svømmehal
Dato: 18-11-2022
Tilmeldingsfrist: 10-11-2022
Pris: 25 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Kun for piger på 8. årgang 22/23

Er du pige og går i 8. klasse på Vildbjergskole? Dette hold er for piger, som elsker at være kreative, hygge sig og lave nogle fede aktiviteter sammen med andre piger. Hvis du er klar på at udfordre dig selv og udvide horisonten, så kom med til KUN FOR PIGER, torsdag aften på Vildbjerg skole. Eksempler på aktiviteter: spilaften, lave mad, kreative aktiviteter, pigesnakke, overnatning, shoppe julegaver og meget mere. Du er selv med til at komme med forslag og lægge programmet.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 08-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Ungdomssklub 22/23

Velkommen til sæson 22-23, vi glæder os til at møde dig. Du kan komme i ungdomsklubben hver Tirsdag og Torsdag fra kl. 18:30-21.00. Vildbjerg ungdomsklub er for alle der har lyst til at være sammen med vennerne. Sammen med jer er vi klar til at lave en masse sjove og hyggelige ting. I klubben er du med til at bestemme, hvad der skal ske, så kom med alle de ideer du har, så ser vi hvad der kan lade sig gøre sammen. Vi ses i klubben. Sted: Kildebakkeskolen
Undervisningssted: Kildebakkeskolen
Mødested: Kildebakkeskolen
Dato: 06-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Juniorklub 22/23

Går du i 4. til 6. klasse og vil du gerne være med i juniorklubben? Så tilmeld dig lige her. Praktisk info om Juniorklubben i Vildbjerg. Adresse: Soldalen 8, 7480 Vildbjerg. Åbningstid: Hver onsdag kl.18.00- 20.30 Tlf. i åbningstid: SFO tlf. nr. 9628 7698 Klubmedarbejdere: Christine, Glennie, Maddie og Jeppe.
Undervisningssted: Kildebakkeskolen
Mødested: Kildebakkeskolen
Dato: 07-09-2022
Pris: 283 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Motorlære 22/23

Mekanik og motorteknik er for dig, som elsker at rode med cykler, knallerter m.m. Der er mulighed for småreparationer på et nyere køretøj, men du kan også gå i gang med et gammelt vrag. Vi har næsten alt i udstyr. Gennem tiderne er der kørt/båret mange vrag ind - for så efter måneder at have forladt stedet, som "nye" køretøjer. På holdet er der plads til både nybegyndere og øvede. UngHerning har ikke en ulykkesforsikring, det er derfor deltagerne på holdet selv der er ansvarlige for at være forsikrede.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 04-10-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Musikhold 22/23

På UngHernings rockhold kan du få afløb for musiklidenskaben, som flyder i dine årer. Vi forsøger at holde niveauet på et plan, så de fleste kan være med. Kom med i et band og oplev alt det fede, et rockband kan give dig og ikke mindst, hvad DU kan tilføje et rockband. Der er plads til øvede og helt nye, så kom og vær med til en masse fede oplevelser med vennerne. Undervisningen finder sted om tirsdagen fra 18.30 til 21.00 i Vildbjerg skoles musiklokale.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 06-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Kun for piger på 7. årgang 22/23

Er du pige og går i 7. klasse på Vildbjergskole? Dette hold er for piger, som elsker at hygge sig og lave nogle fede aktiviteter sammen med andre piger. Hvis du er klar på at udfordre dig selv og udvide horisonten, så kom med til KUN FOR PIGER, onsdag aften på Vildbjerg skole. Eksempler på aktiviteter: Sumba, spilaften, lave mad, kreative aktiviteter, overnatning, shoppe julegaver og meget mere. Du er selv med til at komme med forslag og lægge programmet.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 21-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.