Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / MUSIC & PERFORMING

MUSIC & PERFORMING

UngHerning - Musikproduktion 🎵 - forår 24
Et super fedt fællesskab hvor vi arbejder med musikproduktion i vores eget studie. Hvis du har interesse i at bygge et beat sammen og lære musikprogrammer at kende, så du kan producerer et track, så kan du melde dig til vores Musikproduktion. Her vil du kunne lære det helt fra basic.
Musikproduktion 🎵 - efterår 24
Et super fedt fællesskab hvor vi arbejder med musikproduktion i vores eget studie. Hvis du har interesse i at bygge et beat sammen og lære musikprogrammer at kende, så du kan producerer et track, så kan du melde dig til vores Musikproduktion. Her vil du kunne lære det helt fra basic.
Drama - Efterår 24 - i samarbejde med Team teatret
UngHernings dramahold samarbejder med Teams Teaterskole og bliver til Team Tweens. På Team Tweens arbejder vi med improvisation, kropsbevidsthed, nærvær, kreativ udvikling og gruppedynamik. Vi arbejder med sanser, følelser og krop og går på opdagelse i teaterkunstens univers med forskellige scenekunstneriske tilgange. Vi har lige fokus på individuel udvikling og holdudvikling og skaber teater ud fra vores fælles og individuelle oplevelsesunivers med både grin og alvor.
Bandfabrikken - efterår 24 - samarbejde med Herning Musikskole
Bandfabrikken handler om at spille i band med sine venner/med nye venner, hvor samarbejde, glæde, sjov, seriøsitet, og medbestemmelse i form af øvetider, numre man spiller, hvem man gerne vil spille sammen med har stor værdi. Det er sjovt at spille, især når man har et godt fællesskab. Derfor er det at dyrke fællesskabet gennem musik, men også på andre områder en stor del af tankerne bag Bandfabrikken. Til hver band er der tilknyttet en ”Banddoktor”, som vil vejlede og give gode råd ALLE kan være med!
Syng med power - Efterår 24
"Elsker du at synge? Kom og vær med på vores nye sangerhold! Det eneste du behøver, er glæden ved at synge! Uanset om du er nybegynder eller erfaren, får du konkrete værktøjer til at udvikle din stemme, opbygge selvtillid og få nye venner gennem musik. Vi gør sangtræning sjov og spændende. Vi udforsker forskellige musikgenrer, arbejder med stemmeteknik og skaber fantastiske musikoplevelser, når vi synger sammen.
Vildbjerg - Musikhold efterår 24/25
På UngHernings musikhold kan du få afløb for musiklidenskaben, som flyder i dine årer. Vi forsøger at holde niveauet på et plan, så de fleste kan være med. Kom med i et band og oplev alt det fede, et rockband kan give dig og ikke mindst, hvad DU kan tilføje et rockband. Der er plads til øvede og helt nye, så kom og vær med til en masse fede oplevelser med vennerne. Undervisningen finder sted om tirsdagen fra 18.30 til 21.00 i Vildbjerg skoles musiklokale.
CAMP - MUSIKSTARTER i efterårsferien 2024
Er du vild med musik Vil du bruge efterårsferien på at spille og synge sammen med andre unge? Så kom og oplev et fedt fællesskab! Musikstarter handler om musik, samhørighed og nye kammeratskaber. Det bliver hylende fedt, udfordrende, sjovt og udmattende at være på Musikstarter, og det er uden tvivl fem intense dage, du aldrig glemmer. OBS du skal tilmelde dig både til UngHerning. og direkte til Musikstarter på https://musikstarter.dk/camp/camp-midtvest-2024/

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 10:58 af UNGMV
Apricore logo