Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / OUTDOOR

OUTDOOR

Sommerferieaktivitet 24 - MTB tur til Lind 7. august
Halløj friske drenge og piger…Se lige her!! Du har mulighed for at komme med ud og få sus i maven, vind i håret, smil på læben, syre i benene, samt det, at opleve følelsen af et stærk-og støttende sammenhold. Der er mulighed for at prøve egne grænser af - på en fed og velsmurt mountainbike.
Magnetfiskeri - efterår 24
TAG MED PÅ EN ANDERLEDES FISKETUR Er du klar på at finde de forskellige skatte, der gemmer sig på bunden af søer og åer, så er magnetfiskeri lige noget for dig. Du vil komme med Morten ud og lede efter ting og sager, der gemmer sig i de forskellige åløb og søer i området omkring Herning, men vi vil også tage på tur til andre steder i landet. Man kan nemlig finde alt med en kraftig nok magnet - både smykker, gamle maskiner, cykeldele... Vi kaster magneterne ud - og så hygger vi os i naturen med bål mm.
Online - Natur/retur til Samsø
EN STARTPAKKE TIL DIG DER GERNE VIL LIDT-MERE-UD Er du nysgerrig på naturen lige udenfor din dør? Kunne du godt tænke dig at blive klædt godt på til at gå på opdagelse i din by eller lokalområde? Er du klar på at dele alle dine oplevelser med en lille gruppe unge fra hele landet én time online hver torsdag i september? En gruppe unge som du skal fysisk mødes med på Samsø (d. 5.-6. oktober 2024) og vise alle dine nye skills?! Hvis du har sagt JA til det hele, så læs endelig videre.
Vild Mad 🍄 tæt på naturen - efterår 24
Velkommen til "Vild Mad - Tæt på Naturen" - et spændende fritidshold, hvor unge får mulighed for at udforske naturens spisekammer. Dette hold er designet til at inspirere og uddanne unge om, hvordan man kan samle og tilberede vild mad fra den danske natur. Du får essentiel viden om regenerativ sanketeknik, årstider & økosystemer, mens du lærer at identificere & samle spiselige planter (og hvordan man undgår de giftige) samt de mange måder du kan bruge dem på. Mødested:ude foran UngHernings hovedindgang.
Farmers Night Efterår 24
VI GENTAGER SUCCESSEN! Og inviterer igen i år til Farmers Night 🚜 Så gemmer du på en farmer-nørd? Eller er du bare vild med dyr, natur og maskiner? Så er Farmers Night lige noget for dig! Du kommer til at bruge tre aftner på fede aktiviteter, der alle "lugter" lidt af dyr, maskiner og natur. Vi tager på virksomhedsbesøg, gårdbesøg og vi sparker dæk på store maskiner. Vi slutter Farmers Night af med en overnatning fra fredag den 1. til lørdag den 2. november på Argoskolen i Hammerum.
Jagttegn sæson 24/25
Jagt og natur - er holdet for dig, der gerne vil tage jagttegn. På holdet undervises du i vildtkendskab, natur og vildtpleje, våbenkendskab, jagtetik, jagtloven og jagtpraktik. Du skal en tur på skydebanen for at afprøve dine skydefærdigheder. Og så skal vi selvfølgelig også ud i naturen og kigge på dyrene og terrænet. Vær opmærksom på, at der er et gebyr til materialer og bog på 500,- og 200,- til patroner og lerduer ialt 700,- Betaling for selve jagtprøven er ligeledes egenbetaling.
Fiskehold SYD 24/25
Lystfiskeri for ALLE. Vi mødes første gang i Kibæk , hvor fisketurene planlægges. Har du aldrig fisket før, er du garvet lystfisker. Dette er holdet for alle der har interesse i fiskeri og natur. Få en sjov og anderledes oplevelse med masser af frisk luft og med mulighed for Nak og Æd din fangst. Vi skal lære om fiskeri med forskellige fiskemetoder, blink, spinner, levende agn og flue. Gode ture med fiskeri og kammeratskab, hvor vi alle hjælper hinanden. Der kan være egenbetaling på ture.

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 10:59 af UNGMV
Apricore logo