Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / BE YOU

BE YOU

Fælles Elevråd 24-25
Kommunes Fælles Elevråd - med 2 repræsentanter fra hver af kommunens overbygningsskoler.
Talentet i Fokus - i samarbejde med FCM Samfund Efterår 24
FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Cosplay chill - efterår 24 i samarbejde med Huset No.7
Elsker du at klæde dig ud? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at sy og andre kreative kundskaber, der har med cosplay at gøre? Vil du gerne lære flere unge cosplayere at kende, som går op i at nørde om de samme ting som dig? Så kom og vær med på cosplay chill-holdet, hvor vi mødes for at hygge os og arbejde på vores cosplays. Her er der både plads til helt nybegyndere, dem som bare gerne vil komme for at hygge, og også til dem, som gerne vil have hjælp til et helt specielt projekt.
Cosplay showholdet - efterår 24 - i samarbejde med Huset No7
Cosplay showholdet er et nyt tiltag, som vil samle UngHernings cosplayere og gøre cosplay til en holdsport. Vi vil i løbet af sæsonen arbejde på et fælles projekt, hvor vi fordeler roller inden for samme univers, og hvor vi sammen planlægger en performance med alt fra manuskript, lyd, props og kostumer. Vi vil bruge gangene på at lave kostumerne, og øve os sammen, for at det hele skal gå op i en større enhed med målet om at deltage til J-popcons cosplay show i februar 2025.
FølgesVENde - efterår 24
Vil du være med til at gøre en forskel? 💛 På vores FølgesVENde-hold handler det om at være en VEN og gøre en forskel i samfundet. Vi afslutter forløbet med en aktivitet på et plejehjem, hvor vi sammen spreder smil og glæde hos de ældre 😊 På holdet handler det ikke kun om at få nye venner, men også om at knytte bånd med de ældre. Det giver dig en chance for at få et boost af energi og samtidig udforske spændende karrieremuligheder 🎯
Girls only - UngHerning 24/25
Er et særligt ungdomsskolehold for udvalgte piger fra 7.klasse til 18 år, med kognitive udfordringer, der har brug for et specialpædagogisk fritidstilbud. Undervisningen på holdet har en særlig opmærksomhed på skabelse af et sociale fællesskab samt understøttelse af pigernes evner til at indgå i relationer. Kontakt Karina Hald på ungkh@herning.dk eller tlf. 30440355, hvis du/dit barn/din elev ønsker en plads.
Økonomi for unge - efterår 2024
Økonomi - Mit ID - Mobilpay - Skattekort - Indtægter - Opsparing - Kviklån - Investeringer - Budget - Udgifter.....Hvis det er noget du vil vide mere om, så du kan få en god økonomi som ung og voksen, så er dette holdet for dig! Her får du en masse viden om økonomiske-emner, og gode fif til hvordan du kan sparer op så du en dag får råd til fx. en jordomrejse - eller bliver i stand til at lave en god investering på aktiemarkedet.
Kun For Piger 7-9 klasse på UngHerning - 2024
Et fællesskab kun for piger, hvor I i trygge rammer bl.a. kan afprøve forskellige og sjove aktiviteter, samt møde nye jævnaldrende på tværs af skolerne. Når vi mødes 1. gang efter sommerferien, vil vi sammen lave en brainstorm på alt det vi gerne vil afprøve i løbet af året - I er nemlig selv med til at bestemme hvad vi skal lave. Vi holder til på UngHerning.

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 10:57 af UNGMV
Apricore logo