Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / SORGGRUPPER

SORGGRUPPER

 

Sorggruppen i UngHerning er et tilbud til dig, der har mistet en far, en mor, en søster eller en bror eller til dig, der er pårørende til en person med en livstruende sygdom.

 

Sorg gør ondt, er kærlighedens pris og kan være svær at bære alene. Når sorgens følelser deles, bliver den lettere at bære på.

 

I sorggruppen ønsker vi at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor både gode minder kan få liv, og hvor vi kan tale om sorgen og det at miste en, man holder af. Der er plads til at tale om det, som ind i mellem kan være svært for andre at sætte sig ind i.

 

I sorggruppen er der mulighed for at dele oplevelser og de kaotiske følelser, som knytter sig til tab, med jævnaldrende, som også har mistet. Der er mulighed for at tale om og sammen bearbejde sorgen gennem samtaler og forskellige aktiviteter, og der vil være fokus på at opbygge et fællesskab, hvor der er plads til både sjov og alvor.

TILMELDING

Der er løbende optag i gruppen - nogle deltager få gange - andre er med i flere år. Inden start afholder vi en samtale med dig og din familie for at afklare, om deltagelse i sorggruppen er det rette tilbud for dig.

 

Hvis du vil med i gruppen, skal du kontakte Karina Hald, distriktskoordinator, gennem knapperne herunder.

 

Det er gratis at deltage!

 


KONTAKT

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Stella Witt Petersen

Sorggruppeleder

 

61 28 80 06

stjerne_10@hotmail.comSenest opdateret 04.06.2024 08:47 af UNGMV
Apricore logo