Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / WORLDWIDE

WORLDWIDE

Fransk for begyndere - efterår 24
Bonjour, parlez-vous français? Har du lyst til at kunne svare ja til spørgsmålet om du taler fransk? At kunne orientere dig som turist? Eller bare at lære mere om det smukke og romantiske sprog? Så er fransk begynder holdet for dig!
Danish Language and Culture, fall 2024
This is a class for you who wants to become better at speaking Danish and understanding the Danish language and culture. We put that into practice by meeting once a week. Here we talk about what happens in the society surrounding us, read short texts, and working with simple tasks dialogue with Danish words and phrases. The target group for this course is: Exchange-students visiting Denmark for a year. Bilingual young person, living in Denmark. Age between 13 years - 18 years.
EngelskBOOST efterår 2024
Bliv bedre til engelsk! Hvad enten du går i folkeskolen eller lige er startet på gymnasiet: holdet er for dig, som har en interesse i at blive bedre til engelsk og som gerne vil have en større sproglig selvtillid. Engelsk bruges hver dag af milliarder af mennesker, og uanset hvor i verden du rejser hen, vil du have brug for dine engelskkundskaber. Engelsk er verdens fællessprog. Derfor har vi på holdet også særligt fokus på det mundtlige og øver det ved at tale i små grupper.
Spansk Sprog og Kultur, efterår 2024
Hola, quieres unirte al equipo? Kunne du tænke dig at lære et af verdens største sprog? Synes du, at Spanien er et spændende land med en interessant kultur? Måske drømmer du om at rejse dertil en dag? På dette hold handler det både om at lære det spansk sprog men også om at lære om den spanske kultur. Derfor vil der være mange forskellige aktiviteter på holdet fx. lytte til spansk musik og musikere, lære om og lave spansk mad og meget mere.
Online - Japansk for begyndere - efterår 24 🎎
Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!🉐🎎
ONLINE- Japansk for øvede efterår 24
Du har lært de grundlæggende ting på japansk. Du har stiftet bekendtskab med hiragana og katakana, og du kender de basale fraser. Men du kunne godt tænke dig at blive endnu bedre! Vi vil dykke dybere ned i det japansk sprog og den japanske kultur. Du vil lære at sige og forstå mere, så du virkelig kan boltre dig i alt det fede anime, manga og musik, som Japan har at byde på. Det gør ikke noget, hvis du ikke kan huske det hele, vi skal nok genopfriske i et tempo, så alle kan være med.

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 11:00 af UNGMV
Apricore logo