Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Holdkategorier / ONLINE

ONLINE

Online - AI til hverdags- og skolebrug - efterår 24
Her får du chancen for at dykke ned i den spændende verden af kunstig intelligens (AI). Lær hvordan AI fungerer, og hvordan du kan bruge det i din hverdag og i skolen. Forestil dig at udvikle smarte apps, lave cool projekter eller bruge AI til at få styr på lektierne og forbedre dine studier. Uanset om du er interesseret i teknologi, spil eller bare vil vide, hvordan tingene fungerer, vil AI give dig nye værktøjer og viden til at udforske og skabe.
Online - Valheim - Et vikingesamfund - efterår 24
I spillet Valheim, bygger vi sammen et vikingesamfund med inspiration i historien og explorer derfra. Vi arbejder sammen om at udvikle os i spillet. Hvis der er stemning for det, besøger vi til foråret en ægte vikingelejr, laver mad over bål og overnatter. Et par dage inden undervisningen starter modtager du en sms og mail med info omkring adgangen til vores discord-server. Du skal selv inden da eje spillet Valheim.
Online - Stardew Walley - efterår 24
Velkommen til vores spændende online forløb, hvor du og gruppen kan udforske den hyggelige verden af Stardew Valley. Forløbet er skabt til både solo-og co-op-spillere, der ønsker at dykke dybere ned i spillets opbygning, strategi og samarbejde. Byg din drømmefarm. Udforsk strategier til at maksimere din produktion, optimere ressourceforvaltning og forbedre din økonomi. Oplev magien ved samarbejde i Stardew Valleys co-op tilstand. Tilmeld dig tag det første skridt mod et eventyr i Stardew Walley
Online - Trylleri & Magi - korttricks - efterår 24
Trylleri - Online korttricks er for dig, der gerne vil trylle med kort og har lyst til at lære seje tricks og teknikker. Vi starter med at lære lette tricks, men går hurtigt over til at træne fingerfærdighed, timing og særlige (hemmelige) 'greb', som gør dig i stand til at udføre små mirakler med spillekort lige for øjnene af dine venner. Alle, der har lyst til at blive gode til korttricks, kan være med. Om du savner en ny cool hobby eller du vil træne og guides til endnu bedre evner inden for trylleri.
Online - Forfatterkursus - efterår 24
Vil du lære hvordan man skriver digte, noveller og måske endda en roman? Hvordan du opbygger en tekst, - udvikler miljøer, personer og skriveteknikker/-stile? Så er dette kursus måske lige noget for dig. Vi vil sammen udvikle vores forfatterevner samtidig med, at vi skal have det hyggeligt og sjovt sammen. Vi skal dele vores viden med hinanden, og I får selv mulighed for at være med til at bestemme, hvad kurset skal indeholde - alt efter, hvad I har brug for/ lyst til at lære om at skrive tekster.
Online - Japansk for begyndere - efterår 24 🎎
Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!🉐🎎
ONLINE- Japansk for øvede efterår 24
Du har lært de grundlæggende ting på japansk. Du har stiftet bekendtskab med hiragana og katakana, og du kender de basale fraser. Men du kunne godt tænke dig at blive endnu bedre! Vi vil dykke dybere ned i det japansk sprog og den japanske kultur. Du vil lære at sige og forstå mere, så du virkelig kan boltre dig i alt det fede anime, manga og musik, som Japan har at byde på. Det gør ikke noget, hvis du ikke kan huske det hele, vi skal nok genopfriske i et tempo, så alle kan være med.

 


 

KONTAKT

 

Karina Jensen Hald

Fritidskoordinator

 

30 44 03 55

ungkh@herning.dk

Kristina Kalhøj Sønderup

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungkk@herning.dk

Allan Theill Pedersen

Fritidskoordinator

 

20 92 56 31

ungap@herning.dk

Sarah Tarp Nissen

Fritidskoordinator (på barsel)

 

22 21 79 15

ungst@herning.dk

Holger Rostgaard Nissen

Afdelingsleder

 

40 98 68 71

unghn@herning.dkSenest opdateret 14.06.2024 10:59 af UNGMV
Apricore logo