Fritidsjob

Her finder du alle de hold, der kan gøre dig klar til et fritidsjob.

På linket her kan du i øvrigt finde et fritidsjob: Fritidsjob i Herning Kommune - Facebookside

UngHerning - Økonomi for unge - efterår 2024

Økonomi - Mit ID - Mobilpay - Skattekort - Indtægter - Opsparing - Kviklån - Investeringer - Budget - Udgifter.....Hvis det er noget du vil vide mere om, så du kan få en god økonomi som ung og voksen, så er dette holdet for dig! Her får du en masse viden om økonomiske-emner, og gode fif til hvordan du kan sparer op så du en dag får råd til fx. en jordomrejse - eller bliver i stand til at lave en god investering på aktiemarkedet.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 19-09-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Børnepasser efterår 2024

Holdet for dig der gerne vil have et job som børnepasser eller måske gerne ”snuse” til om arbejdet med børn kunne være en uddannelsesvej for dig. Læs mere om indholdet herunder.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 18-09-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - §17 Svejsekursus Forår 24

Hvis du drømmer om et fritidsjob indenfor forskellige værksteder, landbrug, gartneri, lager eller andet. Så er et §17 svejsekursus rigtig godt at have med dig, når du sender din ansøgning. Undervisningen foregår på UngHerning, Gl. skolevej 76, 1 enkelt lørdag. d. 1. juni fra 8.00-16.00-
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-06-2024
Tilmeldingsfrist: 24-05-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Livredder Forår 24 🏊‍♀️

Nu har du chancen for at blive livredder! ⭐ Du bliver i løbet af mødegangene klædt på til at bestå den praktiske prøve samt den teoretiske del. Der vil derfor i undervisningen være en god blanding af tid i bassinet og teori på land. Undervisningen i teori og praksis bliver tilpasset jeres individuelle niveau. Det er derfor ikke nødvendigt, at du har svømmeerfaring. Mødested og undervisning foregår i Snejbjerg svømmehal, Skolesvinget 3, 7400 Herning.
Undervisningssted: Snejbjerg Svømmehal
Mødested: Snejbjerg Svømmehal
Dato: 08-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

CoopCrew Efterår 23

Coop Crew er et træningsforløb til unge, der har brug for hjælp til at finde et fritidsjob
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 22-09-2023
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.