Outdoor

UngHerning - Farmers Night Efterår 24

VI GENTAGER SUCCESSEN! Og inviterer igen i år til Farmers Night. Er du vild med dyr, natur og maskiner? Så er Farmers Night lige noget for dig! Vi kører afsted i bussen fra UngHerning ud og besøger en maskinforhandler, en kvæggård og en grisegård, og så slutter vi Farmers Night af med en overnatning på Agroskolen i november.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 08-10-2024
Tilmeldingsfrist: 07-10-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Fiskehold SYD

Lystfiskeri for ALLE. Vi mødes første gang i Kibæk , hvor fisketurene planlægges. Har du aldrig fisket før, er du garvet lystfisker. Dette er holdet for alle der har interesse i fiskeri og natur. Få en sjov og anderledes oplevelse med masser af frisk luft og med mulighed for Nak og Æd din fangst. Vi skal lære om fiskeri med forskellige fiskemetoder, blink, spinner, levende agn og flue. Gode ture med fiskeri og kammeratskab, hvor vi alle hjælper hinanden. Der kan være egenbetaling på ture.
Undervisningssted: Kibæk Skole
Mødested: Kibæk Skole
Dato: 07-02-2024
Tilmeldingsfrist: 13-02-2024
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

Natur-Girlz forår 24

Natur-Girlz er et hold for dig, der gerne vil udfordre dig selv i naturen sammen med andre piger. Lyder det som noget for dig? Så læs mere herunder og meld dig til :-)
Dato: 10-04-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Jagttegn sæson 23/24

Jagt og natur - er holdet for dig, der gerne vil tage jagttegn. På holdet undervises du i vildtkendskab, natur og vildtpleje, våbenkendskab, jagtetik, jagtloven og jagtpraktik. Du skal en tur på skydebanen for at afprøve dine skydefærdigheder. Og så skal vi selvfølgelig også ud i naturen og kigge på dyrene og terrænet. Vær opmærksom på, at der er et gebyr til materialer og bog på 500,- og 200,- til patroner og lerduer ialt 700,- Betaling for selve jagtprøven er ligeledes egenbetaling.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 31-10-2023
Pris: 700 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.