Outdoor

UngHerning - Farmers Night Efterår 23

VI GENTAGER SUCCESSEN! Og inviterer igen i år til Farmers Night Så gemmer du på en farmer-nørd? Eller er du bare vild med dyr, natur og maskiner? Så er Farmers Night lige noget for dig!
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 03-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Birding - Efterår 23

Fugle er fantastiske og endnu mere spændende set igennem en kikkert. Tag med ind i fuglenes verden, hvor det aldrig er kedeligt. Birding er holdet for dig, der vil lære mere om fuglenes spændende verden, og for dig der vil med ud i felten og finde dem. Du vil lære en masse om fugle og komme med på tur, hvor vi vil finde fuglene. Vil du gerne udfordres med arts-identifikationer, og er du vild med at finde de små detaljer, så er det helt klart holdet for dig.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 14-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Magnetfiskeri - Efterår 23

TAG MED PÅ EN ANDERLEDES FISKETUR Er du klar på at finde de forskellige skatte, der gemmer sig på bunden af søer og åer, så er magnetfiskeri lige noget for dig. Du vil komme med Thomas ud og lede efter ting og sager, der gemmer sig i de forskellige åløb og søer i området omkring Herning, men vi vil også tage på tur til andre steder i landet. Man kan nemlig finde alt med en kraftig nok magnet - både smykker, gamle maskiner, cykeldele... Vi kaster magneterne ud - og så hygger vi os i naturen med bål mm.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 12-09-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Jagttegn sæson 23/24

Jagt og natur - er holdet for dig, der gerne vil tage jagttegn. På holdet undervises du i vildtkendskab, natur og vildtpleje, våbenkendskab, jagtetik, jagtloven og jagtpraktik. Du skal en tur på skydebanen for at afprøve dine skydefærdigheder. Og så skal vi selvfølgelig også ud i naturen og kigge på dyrene og terrænet. Vær opmærksom på, at der er et gebyr til materialer og bog på 500,- og 200,- til patroner og lerduer ialt 700,- Betaling for selve jagtprøven er ligeledes egenbetaling.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 31-10-2023
Pris: 700 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.