Skills

ONLINE - Budgetlægning, investering & privatøkonomi vinter 24

Har du nogensinde undret dig over, hvor og til hvad du har brugt dine hårdt tjente lommepenge? Har du ofte ærgret dig over, at du ikke har råd til det, du bare må eje? Eller planlægger du at flytte hjemmefra og vil gerne have styr på økonomien, inden du kaster dig ud i det? Så er dette lynkursus helt sikkert noget for dig! Det er skræddersyet til dig, der ønsker at få kontrol over din økonomi og er nysgerrig efter at lære om forskellige muligheder og strategier.
Dato: 26-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Iværksætteri - vinter/forår 24

Vil du med på en rejse? Alting starter med en ide! Legoklodsen startede som en tanke, muligheden for at flyve, internettet, TIKTOK – You Name I Du får en forsmag på, hvad iværksætteri egentlig er, når vi i fællesskab skal brainstorme på ideer til DIT nye eventyr. Der er mulighed for at overtage verdensherredømmet, hjælpe en masse mennesker, lave præcis det du elsker eller bare at tjene en masse penge, mulighederne er uendelige! Der bliver en ideskabelsesproces.....
Dato: 21-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Fitness for alle - vinter/forår 24

Holdet er for både nybegynderen og lidt mere rutinerede inden for fitnessverdenen. Her er der mulighed for at mødes med andre og få udført dagens motion eller styrketræning. Først og fremmest er det et hold, hvor der mulighed for at finde sparring i, hvordan man kan sammensætte et træningsprogram og strukturere en træning hen imod et specifikt mål. Vi vil også snakke om, hvad vil det sige at være sund?
Dato: 09-01-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Barista - kaffesnedkerne vinter 24

Vil du imponere dine venner og forældre med den perfekte kaffe og cremede cappuccino, og få inspiration til hvordan, du kan brygge den bedste morgenkaffe til dig selv. Så er det noget af det, du kan lære på holdet her. Kurset er meget praktisk orienteret, så du med egne hænder kan lære kunsten. Du får mulighed for at eksperimentere med håndværket bag en god kop kaffe, og prøve kræfter med de færdigheder der kræves, for at lave en cremet cappuccino.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 21-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Selvforsvar for piger, forår 2024 🥋

🎇Selvforsvar har mange udformninger. Det kan både handle om at gøre sig fri af fastholdelser, at skræmme overfaldspersoner væk eller helt at styre udenom farlige situationer. 🎇På dette hold lærer du forskellige selvforsvarsteknikker, som du kan bruge i mange situationer i dit liv. Jimmy, der er træner, har mange års erfaring inden for Jiu-Jitsu og hvor han har været træner for både børn og voksne. 🎇Træningen forgår i Jiu-Jitsu, Holingknuden 3, 7400 Herning
Dato: 14-03-2024
Tilmeldingsfrist: 21-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Børnepasser forår 2024

Holdet for dig der gerne vil have et job som børnepasser eller måske gerne ”snuse” til om arbejdet med børn kunne være en uddannelsesvej for dig. Læs mere om indholdet herunder.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-05-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Natur-Girlz forår 24

Natur-Girlz er et hold for dig, der gerne vil udfordre dig selv i naturen sammen med andre piger. Lyder det som noget for dig? Så læs mere herunder og meld dig til :-)
Dato: 10-04-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Økonomi for unge - forår 2024

Økonomi - Mit ID - Mobilpay - Skattekort - Indtægter - Opsparing - Kviklån - Investeringer - Budget - Udgifter.....Hvis det er noget du vil vide mere om, så du kan få en god økonomi som ung og voksen, så er dette holdet for dig! Her får du en masse viden om økonomiske-emner, og gode fif til hvordan du kan sparer op så du en dag får råd til fx. en jordomrejse - eller bliver i stand til at lave en god investering på aktiemarkedet.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Livredder Forår 24 🏊‍♀️

Nu har du chancen for at blive livredder! ⭐ Du bliver i løbet af mødegangene klædt på til at bestå den praktiske prøve samt den teoretiske del. Der vil derfor i undervisningen være en god blanding af tid i bassinet og teori på land. Undervisningen i teori og praksis bliver tilpasset jeres individuelle niveau. Det er derfor ikke nødvendigt, at du har svømmeerfaring. Mødested og undervisning foregår i Snejbjerg svømmehal, Skolesvinget 3, 7400 Herning.
Undervisningssted: Snejbjerg Svømmehal
Mødested: Snejbjerg Svømmehal
Dato: 08-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning og FCM Samfund - Talentet i Fokus, Forår 24

FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 29-02-2024
Tilmeldingsfrist: 23-02-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

SSP-Gamerhold 23/24

Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 13-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Herningsholm - Dreamteam med A-Team - fodboldhold Efterår 23

Holdet her er for drenge, og hovedfokus er fodbold, men vi kommer også til at lave andre ting sammen. Vores mål er at skabe et trygt miljø, hvor vi kan nyde fodboldspillet og samtidig lære og vokse som spillere og personer. Vi ser holdet her, som en udvidet familie, hvor vi støtter og opmuntrer hinanden både på og uden for banen. Alle er velkomne, uanset niveau er. Fodbold handler om fællesskab, sjov og udvikling.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 11-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold -23/24

Er du fodboldtosset, helt ny eller alt derimellem? Nyder du at være sammen med dine kammerater og møde nye venner, så er dette hold det helt rigtige til dig. Her spiller vi fodboldkampe indbyrdes i hallen på Brændgårdskolen.   Underviserne Jakob, Frederik & Christian har flere års erfaring både med dette hold, men også klubber og andre hold hos UngHerning. Hovedfokus på dette hold er socialt samvær samt sportslig- og personlig udvikling.
Undervisningssted: Brændgårdskolen
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 10-08-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - LAN - sæson 23/24

Når man melder sig til dette hold, er man klar på at game i 15 timer. Man må spille de spil, man har lyst til. Der bliver lavet tournaments i alle de spil, I ønsker. Det er også okay at se på andre, der spiller eller se film på storskærm - eller bare hygge med vennerne. Man skal selv medbringe spiludstyr, strøm, netkabel, snacks, drikkevarer og mad. Man må gå i byen og købe mad frem til kl. 20.00. efter aftale med underviserne, Du må IKKE medbring eller købe tobaksprodukter, alkohol eller energidrikke.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 29-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.