Skills

SSP-Gamerhold 23/24

Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 20-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

HORROR RUN i Viborg 3. nov.

Viborg Horror Run er et løb, hvor man som deltager går en rute igennem en serie skræmmende rum med lyd, lys, installationer og special-effects samt skuespillere i kostume og makeup. I år er temaet karneval. Hele Viborg ungdomsskole er blevet besat af et hurlumhejhus uden lige. Træd inden for og oplev alle herlighederne, men vær opmærksom på, at når først du træder ind, så er der kun én vej ud igen…
Undervisningssted: Ung Herning
Dato: 03-11-2023
Status: Kun åbent for venteliste
Mere info / Tilmeld

UngHerning og FCM Samfund - Talent i Fokus, efterår 23

FCM-samfund er eksperter inden for talentudvikling, og de vil med dette koncept udvikle unge, der har talenter også inden for andre genrer end fodbold. Så har du et særligt talent, som du har lyst til at udfordre, udvikle og dygtiggøre dig inden for, så er dette et forløb for dig. Læs mere om holdet her:
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 26-09-2023
Tilmeldingsfrist: 15-09-2023
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - §17 Svejsekursus Efterår 23

Hvis du drømmer om et fritidsjob indenfor forskellige værksteder, landbrug, gartneri, lager eller andet. Så er et §17 svejsekursus rigtig godt at have med dig, når du sender din ansøgning. Undervisningen foregår på UngHerning, Gl. skolevej 1 enkelt lørdag. Kurset oprettes når der er 8 tilmeldinger og derefter fastlægges opstartsdatoen!
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 04-11-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Hygiejnekursus Efterår 23

Vil du være klar til et fritidsjob indenfor rengøring, køkken, kontor, eller andet, så kan du blive klædt godt på, ved at gennemføre et hygiejnekursus. Undervisningen foregår på UngHerning, Gl. skolevej i køkkenet og kantinen, 3 hverdage fra 19-21. Kurset oprettes når der er 8 tilmeldinger og derefter fastlægges opstarts datoen!
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-11-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Børnepasser okt-dec 23

Holdet for dig der gerne vil have et job som børnepasser eller måske gerne ”snuse” til om arbejdet med børn kunne være en uddannelsesvej for dig. Læs mere om indholdet herunder.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 25-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Herningsholm - Dreamteam med A-Team - fodboldhold Efterår 23

Holdet her er for drenge, og hovedfokus er fodbold, men vi kommer også til at lave andre ting sammen. Vores mål er at skabe et trygt miljø, hvor vi kan nyde fodboldspillet og samtidig lære og vokse som spillere og personer. Vi ser holdet her, som en udvidet familie, hvor vi støtter og opmuntrer hinanden både på og uden for banen. Alle er velkomne, uanset niveau er. Fodbold handler om fællesskab, sjov og udvikling.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 11-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - Livredder Efterår 23

Vil du være livredder? I bliver i løbet af mødegangene klædt på til at bestå den praktiske prøve samt den teoretiske del. Der vil derfor i undervisningen være en god blanding af tid i bassinet og teori på land. Undervisningen i teori og praksis bliver tilpasset jeres individuelle niveau. Det er derfor ikke nødvendigt, at du har svømmeerfaring.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 21-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE Iværksætteri - Efterår 23

Vil du med på en rejse? Alting starter med en ide! Legoklodsen startede som en tanke, muligheden for at flyve, internettet, TIKTOK – You Name It!* Du får en forsmag på, hvad iværksætteri egentlig er, når vi i fællesskab skal brainstorme på ideer til DIT nye eventyr. Der er mulighed for at overtage verdensherredømmet, hjælpe en masse mennesker, lave præcis det du elsker eller bare at tjene en masse penge, mulighederne er uendelige!
Dato: 04-10-2023
Status: Ikke flere pladser
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Byg din Business Efterår 23

Går du og drømmer om at lave din egen virksomhed? Har du et produkt, du gerne vil sælge, eller en service du kan tilbyde? Er du bare lidt lun på tanken om at være din egen chef en gang i fremtiden? Uanset ambitionsniveau kan du med “Byg din Business” få en smag på iværksætteri, hvor du får tips og inspiration samt en masse erfaring med værktøjer der kan hjælpe dig i gang med din virksomhed.
Dato: 19-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Brændgård Bold - Efterår 23

Er du fodboldtosset, helt ny eller alt derimellem? Nyder du at være sammen med dine kammerater og møde nye venner, så er dette hold det helt rigtige til dig. Her spiller vi fodboldkampe indbyrdes i hallen på Brændgårdskolen.   Underviserne Jakob, Frederik & Christian har flere års erfaring både med dette hold, men også klubber og andre hold hos UngHerning. Hovedfokus på dette hold er socialt samvær samt sportslig- og personlig udvikling.
Undervisningssted: Brændgårdskolen
Mødested: Brændgårdskolen
Dato: 10-08-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Fitness for alle - Efterår 23

Holdet er for både nybegynderen og lidt mere rutinerede inden for fitnessverdenen. Her er der mulighed for at mødes med andre og få udført dagens motion eller styrketræning. Først og fremmest er det et hold, hvor der mulighed for at finde sparring i, hvordan man kan sammensætte et træningsprogram og strukturere en træning hen imod et specifikt mål. Vi vil også snakke om, hvad vil det sige at være sund?
Dato: 12-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - LAN - sæson 23/24

Er du vild med at game med dine venner og konkurrere om hvem der er bedst? Eller måske tage en slapper og se en god film? Alt dette er muligt til LAN-party på Sunds-Ilskov Skole, hvor vi indtager overbygningsgangen og hygger os i 24 timer. Der vil være konkurrencer i CS:GO Wingman, Rocket League og Brawlhalla hvor man kan vinde præmier! Der bliver bagt luftige boller om natten som man kan spise til nat- eller morgenmad. Energidrikke og alkohol er ikke tilladt.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 29-09-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.