Worldwide 

UngHerning - Spansk Sprog og Kultur, efterår 2024

Hola, quieres unirte al equipo? Kunne du tænke dig at lære et af verdens største sprog? Synes du, at Spanien er et spændende land med en interessant kultur? Måske drømmer du om at rejse dertil en dag? På dette hold handler det både om at lære det spansk sprog men også om at lære om den spanske kultur. Derfor vil der være mange forskellige aktiviteter på holdet fx. lytte til spansk musik og musikere, lære om og lave spansk mad og meget mere.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 23-09-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - EngelskBOOST efterår 2024

Bliv bedre til engelsk! Hvad enten du går i folkeskolen eller lige er startet på gymnasiet: holdet er for dig, som har en interesse i at blive bedre til engelsk og som gerne vil have en større sproglig selvtillid. Engelsk bruges hver dag af milliarder af mennesker, og uanset hvor i verden du rejser hen, vil du have brug for dine engelskkundskaber. Engelsk er verdens fællessprog. Derfor har vi på holdet også særligt fokus på det mundtlige og øver det ved at tale i små grupper.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 18-09-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Danish Language and Culture, fall 2024

This is a class for you who wants to become better at speaking Danish and understanding the Danish language and culture. We put that into practice by meeting once a week. Here we talk about what happens in the society surrounding us, read short texts, and working with simple tasks dialogue with Danish words and phrases. The target group for this course is: Exchange-students visiting Denmark for a year. Bilingual young person, living in Denmark. Age between 13 years - 18 years.
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 18-09-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Japansk for begyndere - efterår 24

Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!
Dato: 05-10-2024
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE- Japansk for øvede efterår 24

Du har lært de grundlæggende ting på japansk. Du har stiftet bekendtskab med hiragana og katakana, og du kender de basale fraser. Men du kunne godt tænke dig at blive endnu bedre! Vi vil dykke dybere ned i det japansk sprog og den japanske kultur. Du vil lære at sige og forstå mere, så du virkelig kan boltre dig i alt det fede anime, manga og musik, som Japan har at byde på. Det gør ikke noget, hvis du ikke kan huske det hele, vi skal nok genopfriske i et tempo, så alle kan være med.
Dato: 05-10-2024
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Danmarksturen - 25. maj - Forår 24

Vil du gerne opleve ting og steder i Danmark, du sikkert ikke har set før, er det her nok holdet for dig! Vi kører til et sted i Danmark, hvor vi ser et museum, en forlystelse eller måske noget natur, som er noget specielt. Udgangspunktet er, at vi skal opleve noget historisk fra Første Verdenskrig, Anden Verdenskrig eller en anden historisk begivenhed. Vi taler om den historiske periode og prøver at finde dens betydningen for din verden i dag. Kort sagt: historie, oplevelser, fællesskab og hygge.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 25-05-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds - Historiske begivenheder sæson 23/24

Synes du historiebegivenheder og den verden vi lever i, er spændende, er dette hold lige noget for dig. Vi ser en tidligere biograffilm i hyggelige omgivelser hver gang. Vi starter med at tale sammen om den historiske tid filmen handler om, og slutter altid af med at tale om handlingens betydning for perioden og konsekvenserne for vores tid. Man skal IKKE være ”historie-nørd” for at være med. Der er tid til læring og ikke mindst hygge.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 06-10-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.