Gå til sideindhold

SKOLETILBUD

Velkommen til UngHernings skoletilbud! Vi tilbyder et fleksibelt alternativt undervisningstilbud til elever i 7.-10. klasse. Vores mål er at skabe et nærværende læringsmiljø, hvor individuel læring og udvikling er i fokus. For at læse mere kan du klikke dig ind på vores tre skoletilbud: Helix, Volume 2 og R.O.S.

 


 

 

 


 

UNDERVISNING OG PÆDAGOGIK

 

ART og KRAP

UngHernings skoletilbud bygger på to central pædagogiske søjler:

 

  • ART: Aggressions Replacement Training
  • KRAP: Kognitiv Ressourcefokuseret Anerkendende Pædagogik

 

Tilsammen gør ART og KRAP vores elever i stand til at indgå i sociale sammenhænge på kompetent vis. Du kan læse mere om ART og KRAP på vores underside om undervisning og pædagogik:

 

 

 

 

 

Fagligheden

Vi underviser i dansk, engelsk og matematik. Det er derfor også de fag, som eleverne har afgangsprøve i.

 

Vi vægter praksisfaglighed højt i vores undervisning. Det er reflekteret i vores valgfag, inkl. træ- eller metalværksted, madlavning, livsmestring, mm. Valgfagene kører i 6 ugers intervaller og tilrettelægges efter elevernes ønsker og behov.

 

Det vigtigste for os, er at vi kan afklare og se hvilken retning vores elever skal gå i, når de forlader os. Du kan læse mere om vores faglige ståsted på vores underside om undervisning og pædagogik:

 

Antimobbestrategi

Vi søger at skabe trivsel og understøtte meningsfulde fællesskaber for vores elever (i hel- og fritidsafdelingerne). Et mobbefrit miljø er en forudsætning for dette og vi arbejder derfor proaktivt med vores antimobbestrategi.

 

Vi arbejder ud fra koncepter om mobning og digital mobning, med tiltag for interne og eksterne aktører; både medarbejdere og ledelsen er aktivt deltagende og vi opfordrer elever og forældre til også at være det.

 

Du kan læse mere om vores antimobbestrategi på undersiden om undervisning og pædagogik:

 

 

 

 


 

TIL FORÆLDRE

 

Er du forældre til et barn i vores skoletilbud? Eller er du nysgerrig på hvad vi tilbyder? Så er der en masse information, som kan være relevant for dig!

 

Leder du efter information omkring vores skoletilbud? Så kan du klikke ind på siderne om dem:

 

 


 

Leder du efter information til nye forældre?  Du kan læse om vores forældresamarbejde, osptartsforløbet i UngHernings skoletilbud og de ressourcer og den støtte vi kan tilbyde dig og dit barn ved at klikke ind på siden til forældre:

 

 


 

KONTAKT

 

Susanne Helth-Koldby

Trivselskoordinator

 

21 19 54 98

ungsh@herning.dk

Anders Ørskov

Viceungdomsskole- og afdelingsleder (Helix)

 

30 60 12 96

ungao@herning.dk

Jannie Vissing

Afdelingsleder (Volume 2 og R.O.S.)

 

21 73 50 55

ungjv@herning.dkSenest opdateret 06.06.2024 08:49 af UNGMV
Apricore logo