E-sport - IT - LAN

Aulum LAN

Vi holder LAN-aften/nat på Aulum-Hodsager skole kl. 17:00-9:00 Der er mulighed for at varme mad i ovn og mikroovn. Man kan også tage til et af pizzeriaerne eller i Rema. Når man kommer, skal man krydse sig af ved en af de voksne, så vi kan se I er kommet. Husk at sige til en af de voksne, hvis I forlader skolen for at hente mad eller NDRE forsyninger. Medbring -Madras. -Dyne/sovepose. -Tandbørste. -Computer/Wii/ps eller hvad man nu har lyst til. -slik og sodavand.
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 12-11-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds LAN

Er du vild med at game med dine venner og konkurrere om hvem der er bedst? Eller måske tage en slapper og se en god film? Alt dette er muligt til LAN-party på Sunds-Ilskov Skole, hvor vi indtager overbygningsgangen og hygger os i 24 timer. Der vil være konkurrencer i CS:GO Wingman, Rocket League og Brawlhalla hvor man kan vinde præmier! Der bliver bagt luftige boller om natten som man kan spise til nat- eller morgenmad. Energidrikke og alkohol er ikke tilladt.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 17-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

eSport

Er du vild med CS:GO og kunne du tænke dig, at blive en del af et hold, deltage i turneringer og trænes af en coach? Så har vi lige noget for dig! Du har nu mulighed for at blive en del af UngHernings eSport hold. Vi stiller lokale og gamercomputer til rådighed. Du vil sammen med dit hold blive trænet af en coach, der har mere end 10 års erfaring indenfor CS:GO og gaming. Der vil være ugentlig træning, samt deltagelse i både online og LAN turneringer. Der er intet krav om niveau – alle er velkommen!
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 01-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

SSP Bibliotekshold

SSP-klub Åbent fra 18.30-20.00 Tirsdag og torsdag
Undervisningssted: Herning Bibliotek
Mødested: Herning Bibliotek
Dato: 19-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.