E-sport - IT - LAN

ONLINE - Digital art og game design

Drømmer du om at blive game designer, animator, eller grafiker? I dette forløb vil du lære nogle af de teknikker som professionelle grafikere og game designere bruger, når de laver spil, grafik til internettet, filmplakater lyddesign eller animation. Hver uge vil vi arbejde med et nyt emne, men du får også mulighed for at fordybe dig mere i et enkelt område. Vi vil berøre billedbehandling/Photoshop, simpel spilprogrammering, 3D grafik og animation.
Dato: 23-02-2023
Tilmeldingsfrist: 12-02-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngHerning - GameboxMakers

Gameboxfestival er et kæmpe gamerarrangement i MCH, som løber af stablen d. 26-28 maj. Ungherning har en messestand med en masse forskellige aktiviteter og happenings. Hvis du kunne tænke dig at være en del af planlægningen, forberedelsen og afviklingen af standen, så skal du melde dig til dette hold. I skal bl.a. bygge en racerbane til små fjernstyret biler, planlægge konkurrencer i Fifa og just dance, og meget mere. Under Gameboxfestivallen d. 26-28 maj, skal I være en del af de ansvarlige på standen.
Undervisningssted: Gl. Skolevej 76
Mødested: Ung Herning
Dato: 25-04-2023
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

ONLINE - Valheim - et vikingesamfund online

Deltagere tildeles et hverv i vores fælles vikingelandsby. Sammen bygger vi et langhus og senere bruger vi kreativiteten på vores eget hus. Vi skaber et vikingesamfund med inspiration i historien og explorer derfra. Selvfølgelig arbejder vi også sammen om at slaye nogle bosses. Der bliver også tid til konkurrencer, tvekamp og fælleskab. Vi spiller på egen server og kommunikerer via Discord. Hvis der er stemning for det geografien tillader det, tager vi fysisk ud til en vikingelejr og får inspiration der.
Dato: 14-01-2022
Tilmeldingsfrist: 01-09-2022
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

Sunds - LAN

Er du vild med at game med dine venner og konkurrere om hvem der er bedst? Eller måske tage en slapper og se en god film? Alt dette er muligt til LAN-party på Sunds-Ilskov Skole, hvor vi indtager overbygningsgangen og hygger os i 24 timer. Der vil være konkurrencer i CS:GO Wingman, Rocket League og Brawlhalla hvor man kan vinde præmier! Der bliver bagt luftige boller om natten som man kan spise til nat- eller morgenmad. Energidrikke og alkohol er ikke tilladt.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 16-09-2022
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.