E-sport - IT - LAN

Sunds LAN-PARTY

24 timers sjov, action, hygge, spænding, venskab og afslapning til LAN- og filmmaraton på Sunds Skole. Vi starter fredag 14:00 Turneringer i diverse spil starter efter aftensmaden fredag Lørdag slutter vi igen 14:00 Hvis du kommer til at trænge til en pause i spillene, kan du slappe af i hyggezonen, hvor der er film i 24 timer. Der bliver også bagt luftige boller om natten, som man kan tage til nat- eller morgenmad :) Energidrik samt alkohol og tobak er ikke tilladt.
Undervisningssted: Sunds Skole
Dato: 04-10-2019
Tilmeldingsfrist: 01-05-2020
Mere info / Tilmeld

Sunds Spiludvikling

Kunne du tænke dig at lave dit eget computerspil? Hvis du tilmelder dig spiludvikling kan du prøve kræfter med at lave 2D og 3D spil! Det eneste du skal medbringe er computer og mus. Underviseren er Kasper Schlenzig som til dagligt underviser på Sunds Skole, og som har erfaring med at undervise i spiludvikling i ungdomsskole.
Undervisningssted: Sunds Skole
Dato: 09-09-2019
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Mere info / Tilmeld

UH Computeren i skolen

Computeren er blevet et vigtigt værktøj i skolen. Men for mange er det stadig en svær maskine at bruge ordenligt, og man kan hurtig blive frustreret over at man ikke kan finde ud af den. Hvis du er en af dem, hvor computeren bare er et mysterie, eller du godt bare kunne tænke dig at blive bedre til de programmer man bruger i skolen, så skal du vælge 'Computeren i Skolen'.
Undervisningssted: Herning Bibliotek
Mødested: Herning Bibliotek
Dato: 11-09-2019
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.