E-sport - IT - LAN

SSP Bibliotekshold

SSP-klub Åbent fra 18.30-20.00 Tirsdag og torsdag
Undervisningssted: Herning Bibliotek
Mødested: Herning Bibliotek
Dato: 19-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Fisketur Horn/silde tur

Vi tager ud for at fiske efter sild, men man kan måske være så heldig, at der kommer en hornfisk på krogen. Vi mødes på Aulum-Hodsager skole kl. 10:00 og forventer at være hjemme igen kl.17:00 Medbring -Fornuftig tøj efter vejret. -En fiskestang. -Sildeforfang og bly. -En stor madpakke og drikkevarer.
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 24-04-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

LAN- party Sunds

Er du vild med at game med dine venner og konkurrere om hvem der er bedst? Eller måske tage en slapper og se en god film? Alt dette er muligt til LAN-party på Sunds-Ilskov Skole, hvor vi indtager overbygningsgangen og hygger os i 24 timer. Der vil være konkurrencer i CS:GO Wingman, Rocket League og Brawlhalla hvor man kan vinde præmier! Der bliver bagt luftige boller om natten som man kan spise til nat- eller morgenmad. Energidrikke og alkohol er ikke tilladt.
Undervisningssted: Sunds-Ilskov Skole
Mødested: Sunds-Ilskov Skole
Dato: 03-10-2020
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.