Musik - Sang - Dans

UngHerning Dj hold

Holdet er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med de forskellige sider af den elektroniske musik. I undervisningen vil du blive præsenteret for teknikker bag DJ-pulten og selv få lov til at lege. Du lærer her at lave dine helt egne tracks og remixes og mixe dem ind i dine DJ-sets bag pulten, så du kan fyre den af!
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Mødested: Lundgårdskolen
Dato: 13-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg motorlære 21/22

Mekanik og motorteknik er for dig, som elsker at rode med cykler, knallerter m.m. Der er mulighed for småreparationer på et nyere køretøj, men du kan også gå i gang med et gammelt vrag. Vi har næsten alt i udstyr. Gennem tiderne er der kørt/båret mange vrag ind - for så efter måneder at have forladt stedet, som "nye" køretøjer. På holdet er der plads til både nybegyndere og øvede. UngHerning har ikke en ulykkesforsikring, det er derfor deltagerne på holdet selv der er ansvarlige for at være forsikrede.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 28-10-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Musikhold 21/22

På UngHernings rockhold kan du få afløb for musiklidenskaben, som flyder i dine årer. Vi forsøger at holde niveauet på et plan, så de fleste kan være med. Kom med i et band og oplev alt det fede, et rockband kan give dig og ikke mindst, hvad DU kan tilføje et rockband. Der er plads til øvede og helt nye, så kom og vær med til en masse fede oplevelser med vennerne. Undervisningen finder sted om torsdagen fra 19.00 til 21.30 i Vildbjerg skoles musiklokale.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 02-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Herningsholm Musik på tværs

Har du lyst til at spille i et band og optræde på scener - store som små? Har du lysten til at møde nye mennesker i et hyggeligt og musikalsk miljø? Banker dit hjerte for musik, svedige guitarsoloer og fedt fællesskab? Så meld dig til Rockband på Herningsholmskolen hos Jens og Peter. Hver anden uge får I i rockbandet besøg af musik-mentor Oliver Wolf, som giver en ekstra hånd med.
Undervisningssted: Herningsholmskolen
Mødested: Herningsholmskolen
Dato: 08-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Lindbjerg - Musik på tværs

Er du vild med musik, og ønsker du at lære nye mennesker at kende på en sjov, spændende og udfordrende måde? Så er dette hold noget for dig! Gennem sammenspil vil vi udvikle og udfordre hinanden både socialt og musikalsk. På dette hold er der plads til alle – uanset om du er den vildeste rockmusiker, eller aldrig har rørt et instrument – bare du elsker musik! Hvis det lyder som noget for dig… så tilmeld dig Musik på Tværs på Lindbjerg skole.
Undervisningssted: Lindbjergskolen
Mødested: Lindbjergskolen
Dato: 01-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Snejbjerg Musik

Vil du gerne være en del af et kreativt musikalsk og fedt sammenhold? Vil du gerne udvikle dig på dit instrument, blive en bedre sanger, eller vil du gerne lære et nyt instrument at kende? Så skal du tilmelde dig et af vores fire musikhold i UngHerning. Oliver Volf vil fungere som musisk konsulent, og vi lover musik for fuld udblæsning.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 31-08-2021
Status: Ikke åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.