Musik - Sang - Dans

UngHerning Musikproduktion

Holdet er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med de forskellige sider af den elektroniske musik. I undervisningen vil du blive præsenteret for teknikker bag DJ-pulten og selv få lov til at lege. Du lærer her at lave dine helt egne tracks og remixes og mixe dem ind i dine DJ-sets bag pulten, så du kan fyre den af!
Undervisningssted: Lundgårdskolen
Mødested: Lundgårdskolen
Dato: 14-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg Musikhold 21/22

På UngHernings rockhold kan du få afløb for musiklidenskaben, som flyder i dine årer. Vi forsøger at holde niveauet på et plan, så de fleste kan være med. Kom med i et band og oplev alt det fede, et rockband kan give dig og ikke mindst, hvad DU kan tilføje et rockband. Der er plads til øvede og helt nye, så kom og vær med til en masse fede oplevelser med vennerne. Undervisningen finder sted om torsdagen fra 19.00 til 21.30 i Vildbjerg skoles musiklokale.
Undervisningssted: Vildbjerg Skole
Mødested: Vildbjerg Skole
Dato: 02-09-2021
Status: Holdet er fyldt
Mere info / Tilmeld

Sunds rockband - Sang og klaver

Holdet her giver dig, som spiller på Rockbandet mulighed for at modtage soloundervisning i sang og/eller klaver ved Lasse. Lasse vil give dig undervisning i solosang og klaver til de numre, du spiller i Rockbandet. Vi skal øve på tingene, hvis de er svære, finpudse dem eller finde en fed måde at spille dem på. Vi vil kigge på hvordan man står på scenen, og hvordan man fremfører musikken. Du vil altså få hjælp til, hvordan du har bare lidt mere styr på tingene, når du skal give den gas med dit band.
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 06-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds rockband

Har du lyst til at spille et i band og optræde på store og små scener badet i lys? Har du lyst til at lære at spille på et instrument, eller lære at synge? Har du lyst til at lære en masse nye at kende, i et musikalsk miljø? Så meld dig til Rockband i Sunds! Peter Eggert, 48 år. 40 års musikalsk erfaring. 20 undervisningserfaring. Mathias Høgh, 18 år. 10 års musikalsk erfaring. 3 års undervisningserfaring.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 30-08-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds rockbandet - Bas og guitar

Holdet her giver dig, som spiller på Rockbandet i Sunds mulighed for at modtage soloundervisning i bas/guitar ved Peter. Du har altså her mulighed for at få pudset de numre, du spiller med dit band i musikkælderen af. Du vil her få hjælp og vejledning, således at du næste gang, du spiller med dit band er endnu skarpere på bas eller guitar.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 06-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Sunds rockbandet -Trommer

Holdet her giver dig, som spiller på Rockbandet mulighed for at modtage soloundervisning i trommespil ved Mathias. Du har altså her mulighed for at få pudset de numre, du spiller med dit band i musikkælderen af. Du vil her få hjælp og vejledning, således at du næste gang, du spiller med dit band er endnu skarpere på trommerne.
Undervisningssted: Sunds Skole
Mødested: Sunds Skole
Dato: 13-09-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.