Samværs- og samtalegrupper for unge i sorg

Sorggruppen i UngHerning er et tilbud til dig, der har mistet en far, en mor, en søster eller en bror eller til dig, der er pårørende til en person med en livstruende sygdom.
Sorg gør ondt, er kærlighedens pris og kan være svær at bære alene. Når sorgens følelser deles, bliver den lettere at bære på.
I sorggruppen ønsker vi at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor både gode minder kan få liv, og hvor vi kan tale om sorgen og det at miste en man holder af. Der er plads til at tale om det, som ind i mellem, kan være svært for andre at sætte sig ind i.
I sorggruppen er der mulighed for at dele oplevelser og de kaotiske følelser, som knytter sig til tab, med jævnaldrende, som også har mistet. Der er mulighed for at tale om og sammen bearbejde sorgen gennem samtaler og forskellige aktiviteter og der vil være fokus på at opbygge et fællesskab, hvor der er plads til både sjov og alvor.

Tilmelding
Der er løbende optag i gruppen - nogle deltager få gange - andre er med i flere år.
Hvis du vil med i gruppen, skal du kontakte en af sorggruppelederne.
Det er gratis at deltage!
Inden start afholder vi en samtale med dig og din familie for at afklare, om deltagelse i sorggruppen er det rette tilbud for dig. Samtalen afholdes i UngHernings lokaler på Gl. Skolevej eller på jeres hjemadresse.

Hvornår?
Vi mødes ca. hver anden torsdag fra 16.00-18.00 i UngHernings bygning på Gl. Skolevej 76 i Herning.
Til første samtale uddeles datoer mv.

 

Se folder om Sorggruppen