Weekend- og ferieaktiviteter

Aulums Ørre-lejr

Kære kommende 8. klasser på Aulum skole. I er blevet snydt for en tur til Jesperhus, derfor har vi booket en weekend på Ørre naturskole. Vi har 32 pladser og tilmeldingen går efter først-til-mølle-princippet. Dage: 13-15. August - Mere information kommer til dem, som tilmelder sig. Turen koster 50 kr. pr. mand - beløbet dækker mad og aktiviteter. Mvh. Lasse og Emil
Undervisningssted: Aulum-Hodsager Skole
Dato: 13-08-2021
Tilmeldingsfrist: 02-08-2021
Pris: 50 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.