Weekend- og ferieaktiviteter

Vestervang Team VV-special 20-21

Team VV-special er primært for eleverne i specialklasseafdelingen på Vestervangskolen. Holdet mødes ca. en gang hver måned. Det foregår i weekeenden. Hver gang holdet mødes, laver vi noget forskelligt. Vi laver både endagsture og overnatningsarrangementer. Holdet arbejder med både oplevelser, naturen samt sociale elementer.
Undervisningssted: Vestervangskolen
Mødested: Vestervangskolen
Dato: 22-08-2020
Tilmeldingsfrist: 30-09-2020
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Fisketur Horn/silde tur

Vi tager ud for at fiske efter sild, men man kan måske være så heldig, at der kommer en hornfisk på krogen. Vi mødes på Aulum-Hodsager skole kl. 10:00 og forventer at være hjemme igen kl.17:00 Medbring -Fornuftig tøj efter vejret. -En fiskestang. -Sildeforfang og bly. -En stor madpakke og drikkevarer.
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 24-04-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Lan party

Lan party er for dig, der vil være sammen med vennerne. Det er for dig og vennerne, der deler interessen for gode spil. Vi vil lave turneringer, vi vil gå i hallen, vi vil game og ellers vil vi bare have en kanon fredag aften til lørdag morgen, sammen på skolen. Vi mødes på skolen kl. 17.00 fredag til lørdag kl.9.00. Husk, at medbringe mad til fredag aften!
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 26-02-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Aulum Bio marathon

Er du klar til en aften på skolen sammen med vennerne? Vi skal sammen se en masse gode film, vi skal have konkurrencer og har du og vennerne nogle gode ideer ... så sig til, for kun fantasien sætter grænsen. Vi ses til hyggelige timer i hinandens selskab. Medbring evt. - Madras - Dyne - Hovedpude - Slik/sodavand/frugt/popcorn eller hvad du har lyst til.
Undervisningssted: Aulum skole
Mødested: Aulum skole
Dato: 22-01-2021
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.