Weekend- og ferieaktiviteter

CAMP - MUSIKSTARTER i efterårsferien 2024

Er du vild med musik Vil du bruge efterårsferien på at spille og synge sammen med andre unge? Så kom og oplev et fedt fællesskab! Musikstarter handler om musik, samhørighed og nye kammeratskaber. Det bliver hylende fedt, udfordrende, sjovt og udmattende at være på Musikstarter, og det er uden tvivl fem intense dage, du aldrig glemmer. OBS du skal tilmelde dig både til UngHerning. og direkte til Musikstarter på https://musikstarter.dk/camp/camp-midtvest-2024/
Undervisningssted: Ung Herning
Mødested: Ung Herning
Dato: 13-10-2024
Tilmeldingsfrist: 01-10-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Snejbjerg - Fed Fredag 5. april

6 timer i klubben fredag d. 5. april kl. 17-23. Der vil være en masse konkurrencer, selfieløb og meget mere. Det koster 25 kr, og det er inklusiv aftensmad. Skynd dig at tilmelde dig!
Undervisningssted: Snejbjerg Skole
Mødested: Snejbjerg Skole
Dato: 05-04-2024
Pris: 25 DKK
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Fest i Terminalen 2024 - for juniorklubber

Fredag aften d. 5. april afholder vi Fest i Terminalen for alle juniorklubber. En aften, hvor vi inviterer alle juniorklubbørn fra hele kommunen og fylder Terminalen med aktiviteter. Her vil være musik, mulighed for at give den gas på ramperne og udfordre hinanden i klatring, samt alle mulige andre aktiviteter. Det bliver for fedt!! Eventet er gratis og kun for betalende medlemmer i juniorklubben.
Undervisningssted: Terminalen
Dato: 05-04-2024
Status: Åbent for tilmelding
Mere info / Tilmeld

Vildbjerg - Motorlærer - Supercross 3.feb

Dette er et arrangement for unge på Vildbjergs motorlærehold 2024. Supercross i Boxen lørdag d. 3 feb. 2024 Vi mødes ude foran Boxen 09:30 og går ind til udstillingen som er en del af arrangementet. Her kan du se alt med to hjul. Derefter følges vi ind til selve showet, som slutter kl.23.50 Egenbetaling: Det koster 200 kr. at deltage i arrangementet. Husk: madpakke eller penge til mad og drikkevarer. Du sørger selv for transport til og fra Boxen.
Undervisningssted: MCH Arena
Mødested: MCH Arena
Dato: 03-02-2024
Tilmeldingsfrist: 23-01-2024
Pris: 200 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

UngNat 23. februar 2024

Vil du med til den vildeste nat sammen med 1000 andre unge, så læs mere her: UngNat er et helt nyt event til dig, som elsker klub, fede aktiviteter og fællesskaber. I år foregår det i Skive, så vi kører i busser dertil. Her vil unge fra 10 kommuner mødes til blandt andet badedisko, biograf, floorball, fodbold, bumberballs, Bow Combat, bands, karaoke, dans, krea og meget meget mere. Alt dette for kun 100 kr! Praktiske informationer lægges løbende op her på siden.
Dato: 23-02-2024
Tilmeldingsfrist: 20-02-2024
Pris: 100 DKK
Status: Lukket for tilmelding
Mere info / Tilmeld

 

Beskyttelse af persondata

UngHerning indsamler oplysninger om navn, fødselsdato, skole, telefonnummer og mailadresse. Dette gør vi for at kunne tilmelde eleven til aktiviteter samt give beskeder ved aflysning, ændringer mv. Som elev eller forældre har du ret til indsigt i, hvilke data UngHerning gemmer, og hvad de bruges til – henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet. Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Vi tilstræber, at data slettes senest den dag du bliver 19 år. Ved tilmelding til UngHernings aktiviteter accepterer du vilkårene for UngHernings håndtering af data.